ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ, ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.  ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΥΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ (ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.  ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΗ).

Η ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ EINAI ΑΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ, ΑΛΩΒΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ.  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 9 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ....

"ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ" ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ.

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ.   ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΡΘΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΑΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο Αναστημένος Θεάνθρωπος Χριστός ίδρυσε την Μια, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία Του εν Αγίω Πνεύματι και επέλεξε τους Αποστόλους, οι όποιοι με την σειρά τους Χειροτόνησαν σύμφωνα με την εντολή του Χριστού νέους Αποστόλους, Επισκόπους Διακόνους και Ιερείς όπως γνωρίζουμε από την Καινή Διαθήκη, με την Αποστολική Διαδοχή να αποτελεί κριτήριο της αυθεντικότητας της Εκκλησίας μαζί με την διατήρηση της Αλώβητης Αγίας Πίστης που μας παρέδωσε ο Χριστός.

Οι Απόστολοι και οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, οι Άγιοι Μάρτυρες και Ομολογητές αποτελούν τον Πιστό Λαό του Θεού, την διαχρονική και μόνη Αληθινή Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, οι Μάρτυρες και Ομολογητές της Μίας Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, Μέγας Βασίλειος, Μέγας Αθανάσιος, Μέγας Φώτιος, Άγιος Μάξιμος Ο Ομολογητής, Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης, Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και άλλοι Πολλοί με τις Άγιες Οικουμενικές Συνόδους εκφράζοντας τον Πιστό Λαό, την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία καθόρισαν με την Χάρη του Θεού και την φώτιση του Αγίου Πνεύματος τα ορθόδοξα Δόγματά μας που γνωρίζουμε συνοπτικά και από το Ορθόδοξο Σύμβολο της Πίστεώς Μας…

Διάφορες αιρέσεις που διαστρέβλωναν τον Άγιο Λόγο του Θεού και το Ορθόδοξο Δόγμα μας φάνηκαν στην Ιστορία, όπως οι Μονοφυσίτες, οι Παπικοί, οι προτεστάντες που αποκόπηκαν από την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία ακριβώς επειδή δεν σεβάστηκαν την Ιερή Παράδοση της Εκκλησίας, τους Αγίους Θεοφόρους Πατέρες μας και χωρίς Πατερικά Ορθόδοξα Θεολογικά επιχειρήματα διαστρέβλωσαν την Αλήθεια της Πίστεώς μας. Χωρίς λοιπόν Αποστολική Διαδοχή ως αντίχριστες παρασυναγωγές σήμερα έχουν ενωθεί στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Παναιρετικών Εκκλησιών με την Οικουμενιστική κίνηση μαζί με τον αντίχριστο "αλάθητο" αιρετικό κοσμικό βασιλιά Πάπα της Ρώμης προχωρώντας στις διαθρησκειακές σχέσεις με άλλες θρησκείες για την δημιουργία μιας παγκόσμιας πανθρησκειας και όλες μαζί πλέον συμπροσεύχονται στον ίδιο θεό και πατέρα τους διάβολο αναμένοντας ως σιωνιστές τον έσχατο αντίχριστο κοσμοκράτορα μεσσία τους για να τον προσκυνήσουν ως θεό και να λάβουν το χάραγμά του 666 για να πάνε όλοι μαζί στην αιώνια κόλαση. 

Ατράνταχτο τεκμήριο ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η Μία, Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού αποτελούν οι θαυματουργοί άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας Μέγας Βασίλειος, Μέγας Αθανάσιος, Μέγας Φώτιος, άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, ο Ισαπόστολος και Εθνομάρτυρας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και μυριάδες άλλοι μάρτυρες και ομολογητές της Πίστεώς μας που κάθε μέρα εορτάζουμε και διαβάζουμε στο αγιολόγιο και γνωρίζουμε ότι πότισαν με το αίμα τους, τον θαυματουργικό βίο και την μαρτυρική Ομολογία τους το δέντρο της Αληθινής Πίστεώς μας, δηλαδή το Ορθόδοξο Δόγμα μας.  Πολέμησαν δεν ανά τους αιώνες όλες τις αιρέσεις που αποκοπήκαν από την Μία Αγία Εκκλησία, όπως την αίρεση του μονοφυσιτισμού, την εικονομαχία, τον παπισμό, το "αλάθητο" και πρωτείο του κοσμικού δικτάτορα Πάπα που θέλησε να καταργήσει τον Θεσμό των Οικουμενικών Συνόδων και διαστρέβλωσε το Σύμβολο της Πίστεώς μας με το φιλιόκβε και από τον οποίο ξεπήδησαν και αναπτύχθηκαν μέχρι σήμερα πολλές προτεσταντικές αιρέσεις σε όλο τον κόσμο.

Η Αληθινή Πίστη που μας παρέδωσε ο Χριστός, οι Απόστολοι και οι άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας φανερώνεται μόνο στην Μια Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού με τους μυριάδες θαυματουργούς Μάρτυρες και Ομολογητές που δίδαξαν με την θυσιαστική Αγάπη τους ότι ακολούθησαν την Σταυροαναστάσιμη Αγάπη του Χριστού στην ζωή τους με ταπεινό φρόνημα, διαρκή μετάνοια, προσευχή, νηστεία και έργα αγάπης προς τον πλησίον χωρίς ποτέ να προδίδουν την Μία Αγία Εκκλησία που ίδρυσε ο Χριστός.  Την οποία με θράσος προδίδουν οι δήθεν ορθόδοξοι Οικουμενιστές σήμερα έχοντας εκκλησιαστική κοινωνία (συμπροσευχές, συλλειτουργά και μνημόνευση αιρετικών) με τους παπικούς, μονοφυσίτες, προτεστάντες και άλλους αιρετικούς με τους οποίους συμπροσεύχονται όλοι μαζί ακόμα και με τους μουσουλμάνους που λένε θάνατο στους αλλόπιστους στο σατανικό κοράνι τους και τους σιωνιστές εβραίους που σταύρωσαν τον Χριστό και αναμένουν τον αντίχριστο μεσσία τους...  Όλοι αυτοί συμπροσεύχονται σε ποιόν Θεό;  Προφανώς στον πατέρα τους διάβολο καθώς με την Παγκοσμιοποίηση και την σιωνιστική Παναίρεση Πανθρησκεία του Οικουμενισμού προετοιμάζουν τον αντίχριστο κοσμοκράτορα μεσσία τους...

Είναι δυνατόν να αδιαφορούμε για την αθάνατη ψυχή μας και πως θα ενωθούμε με τον Άγιο Θεό Πατέρα μας χωρίς αληθινή Ορθόδοξη Πίστη και Σταυροαναστάσιμη Αγάπη;

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ".  Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΕΦ. 11, ΣΤΙΧ. 1 «Μιμηταί μου γίνεσθε, καθὼς κἀγὼ Χριστοῦ».

Αγάπη πού δεν περιέχει μέσα την Αλήθεια του Χριστού είναι ψεύτικη αγάπη, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 15: «ἀληθεύοντες ἐν ἀγάπῃ».

«Οργίζεσθε και μη αμαρτάνετε» (Ψαλμ. δ’ 5) ΟΡΓΙΖΕΣΘΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΑΡΤΑΝΕΤΕ!

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·».

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.  ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΣ: 30 «ἐγὼ καὶ ὁ πατὴρ ἕν ἐσμεν».

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ: 16 «Ὁ Θεὸς ἀγάπη ἐστί, καὶ ὁ μένων ἐν τῇ ἀγάπῃ ἐν τῷ Θεῷ μένει καὶ ὁ Θεὸς ἐν αὐτῷ».

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΣ: 21 «ὁ ἔχων τὰς ἐντολάς μου καὶ τηρῶν αὐτὰς, ἐκεῖνός ἐστιν ὁ ἀγαπῶν με· ὁ δὲ ἀγαπῶν με ἀγαπηθήσεται ὑπὸ τοῦ πατρός μου, καὶ ἐγὼ ἀγαπήσω αὐτὸν καὶ ἐμφανίσω αὐτῷ ἐμαυτόν».

Δυστυχώς οι αιρετικοί σαν τους ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά και άλλοι Οικουμενιστές δίνουν διάφορες ψευδείς συγκεκριμένες δήθεν χρονολογίες κάθε τόσο για την "Συντέλεια" (γύρω στα 1800, 1900, 2000...) και κλείνουν τα μάτια μπροστά στα αληθινά "Σημεία των Καιρών" και τις αληθινές προφητείες της  Αγίας Γραφής και των αγίων Θεοφόρων Πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας που πρέπει να γνωρίζουμε για να πορευόμαστε Ορθόδοξα με την Χάρη του Θεού και να είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιστεκόμαστε στις παγίδες του διαβόλου και στον τελευταίο αντίχριστο των εσχάτων καιρών, μεσσία των σιωνιστών, που θα θελήσει να αποδείξει ότι είναι θεός με ψευτοθαύματα όποτε και αν εμφανιστεί ζητώντας να τον προσκυνήσουμε ως παγκόσμιο βασιλέα και Θεό και να λάβουμε το χάραγμά του 666 για να μας οδηγήσει στην αιώνια κόλαση...  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13, στίχοι: 13 "καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων. 14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου".  Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18:  15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".

ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ "ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1948 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΤΑΔΕ" ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 30/7/2018 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ;  "ΑΥΡΙΟ - ΜΕΘΑΥΡΙΟ"... ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Κεφ. 11, στιχ. 3-13) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666 ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ.

"ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ" ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ "ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ" ΕΜΜΕΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ "ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ" ΤΟΥΣ. 

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΟΡΘΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ  ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Μισαλλοδοξία και εγκληματικό φανατισμό προκαλεί το αντίχριστο μίσος απέναντι στην Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Εσταυρωμένου και Αναστημένου Χριστού, το οποίο διδάσκουν με ψευτοαγάπη οι πανθρησκειαστές παναιρετικοί Οικουμενιστές (σιωνιστές, μασόνοι, ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, παπικοί, μονοφυσίτες, προτεστάντες και άλλοι αντίχριστοι αιρετικοί σατανιστές του Παγκοσμίου Συμβουλίου παναιρετικών "εκκλησιών" του αντιχρίστου) που πολεμούν την Αληθινή Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Θεανθρώπου Χριστού, των Αποστόλων, των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας, Μαρτύρων και Ομολογητών.  Μέγας Βασίλειος, Μέγας Φώτιος, Μέγας Αθανάσιος, Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής… Επιπλέον μυριάδες άλλοι Μάρτυρες και Ομολογητές, επώνυμοι που βλέπουμε στο ορθόδοξο αγιολόγιό μας αλλά ακόμα και ανώνυμοι, που τους έφαγαν τα θηρία στις Αρένες του αντίχριστου Νέρωνα και άλλων ειδωλολατρών αυτοκρατόρων επειδή δεν πρόδωσαν την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Αναστημένου Θεανθρώπου Χριστού και αρνήθηκαν να προσκυνήσουν τα είδωλα και τους αιρετικούς… Αυτή είναι η Σταυροαναστάσιμη Αγάπη του Χριστού των Μαρτύρων και Ομολογητών, είναι το "Ορθόδοξο Δόγμα" της Αληθινής Πίστης στην Διαχρονική Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία και για αυτή την Αληθινή Ορθόδοξη Πίστη, που σώζει με την Χάρη του Θεού την αθάνατη ψυχή μας, πάντα πολεμάμε όλοι οι Ορθόδοξοι Έλληνες, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. 

Για αύτη την αληθινή Ορθόδοξη Πίστη έδωσε την ζωή του και ο Άγιος και εθνομάρτυράς, Ισαπόστολος Κοσμάς ο Αιτωλός.  Δεν έχει καμία σχέση λοιπόν το Ορθόδοξο Δόγμα μας, δηλαδή, η Αληθινή Πίστη των Αγίων Μαρτύρων και Ομολογητών της Αληθινής Διαχρονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού με τα εγκλήματα του Νέρωνα, των σταυροφόρων του "αλάθητου" αντίχριστου αιρετικού Πάπα της Ρώμης και άλλων αιρετικών και μισαλλόδοξων Τζιχαντιστών μουσουλμάνων που λένε θάνατο στους απίστους στο σατανικό Κοράνι τους, όπως και οι αντίχριστοι σιωνιστές εβραίοι που σκότωσαν τους Δίκαιους Προφήτες τους, σταύρωσαν και δολοφόνησαν τον Μονογενή Υιό του Άγιου Θεού, Θεάνθρωπο Χριστό και αναμένουν ακόμα και σήμερα τον αντίχριστο σατανοφόρο ψευδομεσσία τους…  Φυσικά και πρέπει να επαναλαμβάνουμε συνέχεια δημόσια την ΑΛΗΘΕΙΑ, όπως θα δούμε και παρακάτω πολλές φορές...

ΚΟΡΑΝΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=43556

 

 

 Διαβάστε Περικοπές της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ Π.Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ:

 

 

 

ΚΑΙ

 

 

Η μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης στο αρχαίο ελληνικό κείμενο έγινε από τους "εβδομήκοντα" περίπου από το 280 π.Χ. και μετά σταδιακά μέχρι και τον 1ο π.Χ. αιώνα (Βικιπαιδεία).

 

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ;  ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ;

Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ , http://www.freevolition.gr/AG%20kefalaia.7z ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ, "ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ", ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΕΖΑ - ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ  ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΜΟΡΦΗΣ 7z ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΟΛΙΣ 1,7 ΜΒ.  ΠΗΓΗ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ: http://www.myriobiblos.gr/bible/default.asp .
  (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7-Zip , http://www.7-zip.org/ και να το διαβάσετε με το Microsoft Office Word Ή ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://el.libreoffice.org/ )

 

Ωφελεί την Ψυχή μας η μελέτη του Λόγου του Θεού, έστω και μερικές σελίδες κάθε μέρα από την Καινή Διαθήκη αν μπορούμε να μελετάμε.

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΟΓΗ" ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΩΝΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΑΣ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΩΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ... 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Ο ΘΕΟΣ ΩΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΓΚΟΥΡΟΥ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ  ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΙΚΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΓΕΝΟΥΣ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΤΙ!!!

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ» ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, ΣΤΙΧΟΙ: 20 «Χριστῷ συνεσταύρωμαι· ζῶ δὲ οὐκέτι ἐγώ, ζῇ δὲ ἐν ἐμοὶ Χριστός· ὃ δὲ νῦν ζῶ ἐν σαρκί, ἐν πίστει ζῶ τῇ τοῦ υἱοῦ τοῦ Θεοῦ τοῦ ἀγαπήσαντός με καὶ παραδόντος ἑαυτὸν ὑπὲρ ἐμοῦ. 21 Οὐκ ἀθετῶ τὴν χάριν τοῦ Θεοῦ· εἰ γὰρ διὰ νόμου δικαιοσύνη, ἄρα Χριστὸς δωρεὰν ἀπέθανεν».

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗΣ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15, ΣΤΙΧΟΙ: 12 Εἰ δὲ Χριστὸς κηρύσσεται ὅτι ἐκ νεκρῶν ἐγήγερται, πῶς λέγουσί τινες ἐν ὑμῖν ὅτι ἀνάστασις νεκρῶν οὐκ ἔστιν; 13 εἰ δὲ ἀνάστασις νεκρῶν οὐκ ἔστιν, οὐδὲ Χριστὸς ἐγήγερται· 14 εἰ δὲ Χριστὸς οὐκ ἐγήγερται, κενὸν ἄρα τὸ κήρυγμα ἡμῶν, κενὴ δὲ καὶ ἡ πίστις ὑμῶν.

ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΞΑΓΙΑΖΕΙ, ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 12 Πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ' οὐ πάντα συμφέρει· πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ' οὐκ ἐγὼ ἐξουσιασθήσομαι ὑπό τινος. 13 τὰ βρώματα τῇ κοιλίᾳ, καὶ ἡ κοιλία τοῖς βρώμασιν· ὁ δὲ Θεὸς καὶ ταύτην καὶ ταῦτα καταργήσει. τὸ δὲ σῶμα οὐ τῇ πορνείᾳ, ἀλλὰ τῷ Κυρίῳ, καὶ ὁ Κύριος τῷ σώματι· 14 ὁ δὲ Θεὸς καὶ τὸν Κύριον ἤγειρε καὶ ἡμᾶς ἐξεγερεῖ διὰ τῆς δυνάμεως αὐτοῦ. 15 οὐκ οἴδατε ὅτι τὰ σώματα ὑμῶν μέλη Χριστοῦ ἐστιν; ἄρας οὖν τὰ μέλη τοῦ Χριστοῦ ποιήσω πόρνης μέλη; μὴ γένοιτο. 16 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ὁ κολλώμενος τῇ πόρνῃ ἓν σῶμά ἐστιν; ἔσονται γάρ, φησίν, οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν· 17 ὁ δὲ κολλώμενος τῷ Κυρίῳ ἓν πνεῦμά ἐστι. 18 φεύγετε τὴν πορνείαν. πᾶν ἁμάρτημα ὃ ἐὰν ποιήσῃ ἄνθρωπος ἐκτὸς τοῦ σώματός ἐστιν, ὁ δὲ πορνεύων εἰς τὸ ἴδιον σῶμα ἁμαρτάνει. 19 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν ἁγίου Πνεύματός ἐστιν, οὗ ἔχετε ἀπὸ Θεοῦ, καὶ οὐκ ἐστὲ ἑαυτῶν; 20 ἠγοράσθητε γὰρ τιμῆς· δοξάσατε δὴ τὸν Θεὸν ἐν τῷ σώματι ὑμῶν καὶ ἐν τῷ πνεύματι ὑμῶν ἅτινά ἐστι τοῦ Θεοῦ.

Ως αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί μπορούμε πάντα με χαμόγελο και Αγάπη Χριστού να αντιμετωπίζουμε κάθε κακό και την μεγαλύτερη σύμφορα γιατί είναι πρόσκαιρη μπροστά στην Αιωνία Ζωή, Χαρά και Ευτυχία του Παραδείσου, ο οποίος συνίσταται στην Ένωσή μας με τον Άγιο Θεό  Πατέρα μας, την Ενσαρκωμένη,  Αναστημένη, Αιώνια, Άφθαρτη και Μοναδική Αληθινή Αγάπη.

ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ, Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ", ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ, ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΩΣΤΕ ΩΣ ΜΕΛΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.  «Οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5)

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΙ: 5 Λέγει αὐτῷ Θωμᾶς· Κύριε, οὐκ οἴδαμεν ποῦ ὑπάγεις· καὶ πῶς δυνάμεθα τὴν ὁδὸν εἰδέναι; 6 λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ. 7 εἰ ἐγνώκειτέ με, καὶ τὸν πατέρα μου ἐγνώκειτε ἄν· καὶ ἀπ' ἄρτι γινώσκετε αὐτὸν καὶ ἑωράκατε αὐτόν. 8 Λέγει αὐτῷ Φίλιππος· Κύριε, δεῖξον ἡμῖν τὸν πατέρα καὶ ἀρκεῖ ἡμῖν. 9 λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Τοσούτον χρόνον μεθ' ὑμῶν εἰμι, καὶ οὐκ ἔγνωκάς με, Φίλιππε; ὁ ἑωρακὼς ἐμὲ ἑώρακε τὸν πατέρα· καὶ πῶς σὺ λέγεις, δεῖξον ἡμῖν τὸν πατέρα; 10 οὐ πιστεύεις ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρὶ καὶ ὁ πατὴρ ἐν ἐμοί ἐστι; τὰ ῥήματα ἃ ἐγὼ λαλῶ ὑμῖν, ἀπ' ἐμαυτοῦ οὐ λαλῶ· ὁ δὲ πατὴρ ὁ ἐν ἐμοὶ μένων αὐτὸς ποιεῖ τὰ ἔργα. 11 πιστεύετέ μοι ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρὶ καὶ ὁ πατὴρ ἐν ἐμοί· εἰ δὲ μή, διὰ τὰ ἔργα αὐτὰ πιστεύετέ μοι. 12 ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ὁ πιστεύων εἰς ἐμὲ, τὰ ἔργα ἃ ἐγὼ ποιῶ κἀκεῖνος ποιήσει, καὶ μείζονα τούτων ποιήσει, ὅτι ἐγὼ πρὸς τὸν πατέρα μου πορεύομαι, 13 καὶ ὅ,τι ἂν αἰτήσητε ἐν τῷ ὀνόματί μου, τοῦτο ποιήσω, ἵνα δοξασθῇ ὁ πατὴρ ἐν τῷ υἱῷ. 14 ἐάν τι αἰτήσητέ με ἐν τῷ ὀνόματί μου, ἐγὼ ποιήσω. 15 Ἐὰν ἀγαπᾶτέ με, τὰς ἐντολὰς τὰς ἐμὰς τηρήσατε, 16 καὶ ἐγὼ ἐρωτήσω τὸν πατέρα καὶ ἄλλον παράκλητον δώσει ὑμῖν, ἵνα μένει μεθ' ὑμῶν εἰς τὸν αἰῶνα, 17 τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὃ ὁ κόσμος οὐ δύναται λαβεῖν, ὅτι οὐ θεωρεῖ αὐτὸ οὐδὲ γινώσκει αὐτὸ· ὑμεῖς δὲ γινώσκετε αὐτό, ὅτι παρ' ὑμῖν μένει καὶ ἐν ὑμῖν ἔσται. 18 Οὐκ ἀφήσω ὑμᾶς ὀρφανούς· ἔρχομαι πρὸς ὑμᾶς. 19 ἔτι μικρὸν καὶ ὁ κόσμος με οὐκέτι θεωρεῖ, ὑμεῖς δὲ θεωρεῖτέ με, ὅτι ἐγὼ ζῶ καὶ ὑμεῖς ζήσεσθε. 20 ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ γνώσεσθε ὑμεῖς ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρί μου καὶ ὑμεῖς ἐν ἐμοὶ κἀγὼ ἐν ὑμῖν. 21 ὁ ἔχων τὰς ἐντολάς μου καὶ τηρῶν αὐτὰς, ἐκεῖνός ἐστιν ὁ ἀγαπῶν με· ὁ δὲ ἀγαπῶν με ἀγαπηθήσεται ὑπὸ τοῦ πατρός μου, καὶ ἐγὼ ἀγαπήσω αὐτὸν καὶ ἐμφανίσω αὐτῷ ἐμαυτόν.

ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.  ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ «ΠΟΝΗΡΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ...  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ» ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ... «ΑΛΛΑ ΡΥΣΑΙ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ»...

ΤΟ "ΠΙΣΤΕΥΩ", ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...

ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΑΝ ΟΡΘΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. 

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΟΡΙΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ... 

ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΛΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ...

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ;

Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΓΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ. 

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ. 

ΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ" ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ.

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Ο αληθινός Ορθόδοξος Χριστιανός είναι "περήφανος" μόνο για τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ και δεν χρειάζεται την δόξα των ανθρώπων γιατί μόνο Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ και ΟΧΙ Η ΚΕΝΟΔΟΞΙΑ των αιρετικών οικουμενιστών και αλλόπιστων ΠΟΥ "ΤΑΠΕΙΝΟΛΟΓΟΥΝ" ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.  ΓΙΑΤΙ "Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗ ΕΣΤΙ" ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

 

ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ;

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗ ΕΣΤΙ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΩΣΤΕ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Η ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΤΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΣΘΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ... ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΜΙΑ ΠΙΣΤΙΣ, ΕΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ·»

ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ...

ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΣΗ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΣΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ... ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18, ΣΤΙΧΟΣ: 8 "πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;"

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ

....

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ  ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

 

"Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012.  Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf .

 

"Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΔΙΤΗ, Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ) http://www.freevolition.gr/apoteixisi+trikaminas.htm

 

 

Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης ''Η βουλή χρειάζεται Εξορκισμό όχι Αγιασμό!'' Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

 

 

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

 

[ Η αίρεση (και όχι ο αντι-αιρετικός αγώνας) δημιουργεί σχίσμα και εξάγει από την κοινωνία με το Σώμα Χριστού.

Η πρώτη και άμεση βλάβη της σωτηρίας των Χριστιανών από την αίρεση προέρχεται από το σχίσμα που δημιουργεί η αίρεση στο εκκλησιαστικό Σώμα, το Σώμα του Χριστού.

Το ότι η εισαγωγή και διδασκαλία αιρέσεως αποτελεί αρχή σχίσματος, είναι φανερόν ευκρινέστατα από τον 15ον ιερόν Κανόνα της Πρωτοδευτέρας Συνόδου, ο οποίος επαινεί όσους Χριστιανούς αποστούν (απομακρυνθούν) από την κοινωνία με αιρετικό επίσκοπο, ακόμη και προ μιας αποφάσεως Συνόδου κατά του επισκόπου τούτου. Ο ιερός αυτός Κανών διευκρινίζει ότι δεν είναι σχισματικοί όσοι Ορθόδοξοι διακόπτουν την (μυστηριακή και γενικώτερη) κοινωνία με τον Επίσκοπο, αν αυτός κηρύττει φανερώς αίρεση, αλλά είναι σχισματικός ο ψευδεπίσκοπος εκείνος που εισάγει την αίρεση, οι δε αντιδρώντες εναντίον του, επαινούνται διότι πολεμούν το αιρετικό σχίσμα «[...] Διότι κατηγόρησαν όχι Επισκόπους, αλλά ψευδεπισκόπους και ψευδοδιδασκάλους, και δεν κατακομμάτιασαν την ένωση της Εκκλησίας με σχίσμα, αλλά μερίμνησαν να ελευθερώσουν την Εκκλησίαν από σχίσματα και διαμερισμούς» 49.

Και ο Άγιος ο Θεόδωρος ο Στουδίτης επισημαίνει : «Δεν είμαστε αποσχιστές, θαυμαστέ, της Εκκλησίας του Θεού (ποτέ να μη το πάθουμε αυτό!) μολονότι με άλλους τρόπους είμαστε μέσα σε πολλές αμαρτίες· αλλά είμαστε ομόσωμοι με Αυτή και τρόφιμοί Της, μαζί με τα θεία δόγματα, και επιθυμούμε σφόδρα να φυλάττονται οι Κανόνες και οι διατυπώσεις Αυτής. Το να ταράζη και να αποσχίζεται κανείς από Αυτήν [την Εκκλησία] η οποία αληθώς δεν έχει καμμία κηλίδα η ρυτίδα όσον αφορά στην Πίστη και τους ορισμούς των Κανόνων απ’ αρχής του αιώνος και μέχρι τώρα, ανήκει σε εκείνους, που η πίστη τους έχει μέσα κάτι διάστροφο και η ζωή τους είναι σε αντίθεση με τους Κανόνες και τους θεσμούς [...] Γι’ αυτό γνώριζε ότι δεν είναι σχίσμα της Εκκλησίας [ο ζήλος μας] αλλά επικράτηση της αληθείας και υπεράσπιση των θείων νόμων· το αντίθετο, όπως ήδη είπε και τιμιότητά σου, είναι διάσπαση της αληθείας και η παράλυση των Κανόνων [...]. Tό να μη έχη [η Εκκλησία] σπίλον η ρυτίδα [Εφεσ. 5, 27], για να το ξαναπούμε, νοείται έτσι, το ότι δεν αποδέχεται τα ασεβή δόγματα και τα εναντίον των Κανόνων εγχειρήματα».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: http://www.impantokratoros.gr/tieinai-airesi2.el.aspx ]

 

Ο ΚΥΡΙΟΣ. Λεπτομέρεια εκ "Δεήσεως". Ψηφιδωτόν εκ της Αγίας Σοφίας. Κωνσταντινούπολις. ΙΒ΄ αιών.

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ).  Ο άγιος Ισαάκ ο Σύρος λέγει: "Μην πλησιάζεις στα λόγια των μυστηρίων της Αγίας Γραφής, αν πρώτα δεν προσευχηθείς και δεν ζητήσεις την βοήθεια του Θεού, λέγοντας: "Κύριε, αξίωσέ με να αντιληφθώ την δύναμη που έχουν".  Γιατί πρέπει να ξέρεις πως ή προσευχή είναι το κλειδί των αληθινών νοημάτων, που είναι κρυμμένα μέσα στις θείες Γραφές".  "Μικρός Ευεργετινός", έκδοση 2η, Ιερά Μονή Παρακλήτου, Ωρωπός Αττικής, σελ. 496.

Το περιστέρι που πρόσθεσα "ΣΑΝ" το Άγιο Πνεύμα πάνω από τον Κύριο μας Ιησού Χριστό και δεν υπάρχει στην ορθόδοξη αγιογραφία (εκτός από την αγιογράφηση του Χριστού κατά την Βάπτισή του στον Ιορδάνη ποταμό που παριστάνουν το Άγιο Πνεύμα "σαν" περιστέρι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ) δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι την βλάσφημη Αίρεση που εισήγαγαν οι αιρετικοί Παπικοί  στο Σύμβολο της Πίστεως ότι το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται και από τον Υιό (Filioque δείτε αναλυτικά). 

Η εισαγωγή και πρόσθεση στο Σύμβολο της Πίστεως ότι το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται και από τον Υιό (Filioque δείτε αναλυτικά) είναι βλασφημία και αίρεση του παπισμού γιατί δεν υπάρχει Θεϊκή διαρχία σύμφωνα με τους Άγιους Πατέρες και τις Οικουμενικές Συνόδους και ένας είναι ο Άγιος Τριαδικός Θεός από Τον οποίο και μόνον εκπορεύεται το Άγιο Πνεύμα όπως ο ίδιος ο Χριστός μας λέγει στην Καινή Διαθήκη Του.  Συγκεκριμένα στην Καινή Διαθήκη στο Κατά Ιωάννη κεφ. ιε΄ στιχ. 26 "ὅταν δὲ ἔλθῃ ὁ παράκλητος ὃν ἐγὼ πέμψω ὑμῖν παρὰ τοῦ πατρός, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὃ παρὰ τοῦ πατρὸς ἐκπορεύεται, ἐκεῖνος μαρτυρήσει περὶ ἐμοῦ·". 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ "Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ" ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ και κυρίως από τους ημερολάτρες-παλαιοημερολογίτες των αμέτρητων ΓΟΧ παρασυναγωγών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ (ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ (ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός διδάσκει: «Ἄπειρον τό θεῖον καί ἀκατάληπτον· καί τοῦτο μόνον αὐτοῦ καταληπτόν, ἡ ἀπειρία καί ἀκαταληψία».) ΚΑΙ ΑΧΡΟΝΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΙΟΥ,  η βλάσφημη Αίρεση που εισήγαγαν οι αιρετικοί Παπικοί  στο Σύμβολο της Πίστεως ότι το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται και από τον Υιό (Filioque).  ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΙΟ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ...

ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΟΝΟ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ...  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ...

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΖΕΙ, ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ... Ο "ΑΛΑΘΗΤΟΣ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΟ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΙΟΥ" (ΦΙΛΙΟΚΒΕ) ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15 ΣΤΙΧΟΣ 26 "ὅταν δὲ ἔλθῃ ὁ παράκλητος ὃν ἐγὼ πέμψω ὑμῖν παρὰ τοῦ πατρός, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὃ παρὰ τοῦ πατρὸς ἐκπορεύεται, ἐκεῖνος μαρτυρήσει περὶ ἐμοῦ·".

 

Η ΙΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ "ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ", ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ, "ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ  ΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ", ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΕΙ "Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ", ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΓΕΝΟΥΣ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΜΕ... ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ... Καινή ΔΙαθήκη, Κατά Ιωάννη, κεφάλαιο 6, στίχος: "46 οὐχ ὅτι τὸν πατέρα τις ἑώρακεν, εἰ μὴ ὁ ὢν παρὰ τοῦ Θεοῦ, οὗτος ἑώρακε τὸν πατέρα".= "Όχι βέβαια ότι είδε κανείς τον Θεό Πατέρα εκτός μόνον από τον προερχόμενο, γεννημένο από τον Θεό (Ομοούσιο) και απεσταλμένο του (στην Γη Χριστό).  Αυτός (ο Χριστός) μόνο έχει δει τον Πατέρα Θεό". 

Η ΕΒΔΟΜΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣ Ο ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΑΣ ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ:

ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ μπορείτε να διαβάσετε και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας

(Αν δεν έχετε το πρόγραμμα Adobe reader για να διαβάσετε αρχεία τύπου .pdf μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την σελίδα http://get.adobe.com/reader )

Ο ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ "ΧΡΟΝΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ "ΦΘΑΡΤΟ ΕΙΔΩΛΟ" ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ.  ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ…  ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΠΑΠΙΚΟΥΣ (ΦΙΛΙΟΚΒΕ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΗ.

Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ "ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΑ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΘΑΡΤΟ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΞΥΛΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ…  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΣ ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ Ή ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ, ΤΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ (ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ "ΚΥΠΡΙΑΝΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ" ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ).

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΑΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ;

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: "Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e ".
 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; (ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)

Η ΤΑΙΝΙΑ "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ" ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ ΤΖΕΦΙΡΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ) ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ...

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΒΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ.  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.   

ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ" ΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΛΑΘΗΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΕΤΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΕΤΡΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ, Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΛΑΘΗΤΟΣ" ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ "ΤΟ ΠΡΩΤΕΙΟ").  ΩΣΤΟΣΟ, ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η "ΠΕΤΡΑ" ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ" ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΗ ΩΣ ΠΕΤΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ... 

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο "ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ" ΤΗΣ "ΟΘΟΝΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ;

ΤΑ ΜΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ" ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...
ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΙΑ, ΣΕΞ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ... ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ...

ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...  ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Ή ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΦΟΣ, ΤΗΝ "ΤΑΠΕΙΝΗ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ...

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ...

ΟΤΑΝ ΤΙΜΑΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ Η ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ....

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ) ΜΕ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΟΡΤΗΣ" ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;  ΘΑ ΑΓΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;

Ως ορθόδοξοι χριστιανοί λατρεύουμε μόνο τον εσταυρωμένο και αναστημένο Χριστό, ως Ουρανοπολίτες, Πολίτες της Ουράνιας Πολιτείας της Αγάπης και της Δικαιοσύνης του Πατέρα μας Θεού.  Γιατί ο Χριστός είπε να αγαπάμε τον Θεό Πατέρα μας με όλη τη δύναμη της ψυχής μας και τον πλησίον μας θυσιαστικά, Σταυροαναστάσιμα όπως μας αγάπησε ο Χριστός.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (Η ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ;;;)  ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 13, 34 ἐντολὴν καινὴν δίδωμι ὑμῖν ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους, καθὼς ἠγάπησα ὑμᾶς ἵνα καὶ ὑμεῖς ἀγαπᾶτε ἀλλήλους.

ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ "ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ", (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, ΣΤΙΧΟΙ: 3 μή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατὰ μηδένα τρόπον· ὅτι ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας, 4 ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα, ὥστε αὐτὸν εἰς τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ καθίσαι, ἀποδεικνύντα ἑαυτὸν ὅτι ἔστι Θεός.)  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΩΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 24, ΣΤΙΧΟΙ: 23 "τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστός ἤ ὧδε, μὴ πιστεύσητε· 24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς. 25 ἰδοὺ προείρηκα ὑμῖν. 26 ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε· 27 ὥσπερ γὰρ ἡ ἀστραπὴ ἐξέρχεται ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ φαίνεται ἕως δυσμῶν, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου·".

ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ...  ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο με βίντεο) http://www.freevolition.gr/666.htm

 

 

ΠΩΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;

 


ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ", ΜΕ ΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ" ΠΡΙΝ ΦΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΜΕΡΑ.  ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΟΕΡΑ «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ»...

ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΦΩΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ... ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ....

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ...

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΣΕΙ ...  ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ  ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ, Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ, ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ).

ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ" ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΑΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16, ΣΤΙΧΟΙ: 24 Τότε ὁ Ἰησοῦς εἶπεν τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ· Εἴ τις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι. 25 ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἕνεκεν ἐμοῦ, εὑρήσει αὐτήν. 26 τί γὰρ ὠφελεῖται ἄνθρωπος, ἐὰν τὸν κόσμον ὅλον κερδήσῃ, τὴν δὲ ψυχὴν αὐτοῦ ζημιωθῇ; ἢ τί δώσει ἄνθρωπος ἀντάλλαγμα τῆς ψυχῆς αὐτοῦ; 27 μέλλει γὰρ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἔρχεσθαι ἐν τῇ δόξῃ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ μετὰ τῶν ἀγγέλων αὐτοῦ, καὶ τότε ἀποδώσει ἑκάστῳ κατὰ τὴν πρᾶξιν αὐτοῦ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΛΛΑ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ  Ή ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ...

ΥΓΙΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ, ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ...  ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

 

ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ «ΑΛΑΘΗΤΟΥ» ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ

 

Η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  (ΑΣΚΗΤΙΚΑ - ΙΣΑΑΚ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ, ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ)

 

Τι σημαίνει αληθινή Ελευθερία;;;  Πότε είμαι αληθινά Ελεύθερος;;;

Αληθινή Ελευθερία είναι η απελευθέρωση από τα πάθη και τις αδυναμίες, από τις αμαρτίες μας, που μόνο με την Χάρη του Θεού και ταπεινό φρόνημα μπορούμε να αποκτήσουμε και οι καρποί της Ελευθερίας είναι να βλέπουμε τον συνάνθρωπό μας ως εικόνα του Θεού, όλους ισότιμα, να μην εκμεταλλευόμαστε με απληστία τον συνάνθρωπό μας για να ικανοποιούμε τον εγωισμό μας άλλα με Αγάπη και Δικαιοσύνη χριστού να διάγουμε βίο αληθινά χριστιανικό και ορθόδοξο.

Είμαι λοιπόν αληθινά ελεύθερος με την χάρη του Θεού όταν δεν είμαι υποδουλωμένος στην αμαρτία, στα πάθη, στην απληστία, στο ψεύδος, στην αλαζονεία, στην έπαρση και δίψα για εξουσία, όταν βλέπω στο πρόσωπο όλων των συνανθρώπων μου τον Θεό και νιώθω χαρά να μοιράζομαι δίκαια όλα τα πνευματικά και υλικά αγαθά με τους συνανθρώπους μου όπως οι χριστιανοί στις πρώτες κοινότητες που διαβάζουμε στην Καινή Διαθήκη που είχαν άπαντα κοινά και δεν υπήρχε ούτε ένας ενδεής μεταξύ τους...

Λένε μερικοί ότι η Ελευθερία και το Αυτεξούσιο του ανθρώπου δεν αναφέρεται στην κοινωνική Ελευθερία και την Δημοκρατία αλλά μόνο στην απελευθέρωση από τα πάθη και την αμαρτία...  Μα πώς είναι δυνατόν να λέω υποκριτικά ότι είμαι ελεύθερος από πάθη και αμαρτίες με την χάρη του Θεού ενώ υποδουλώνω και εκμεταλλεύομαι τον συνάνθρωπό μου, όταν δεν ζω σε κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης και δεν μοιράζομαι όλα τα υλικά και πνευματικά αγαθά με τους συνανθρώπους μου με Αγάπη και Δικαιοσύνη Χριστού.

Ελεύθερος είμαι όταν βιώνω την ανάσταση του Χριστού και ζω με Αγάπη και Δικαιοσύνη Χριστού στην Κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης του Χριστού.  Όταν πράττω έργα αγάπης και δικαιοσύνης καθημερινά στην ζωή μου και ενδιαφέρομαι για το κοινωνικό συμφέρον και την σωτηρία της ψυχής μου και της ψυχής μας... Αν δηλαδή αγαπώ την Χριστό και τους συνανθρώπους μου έμπρακτα καθημερινά στην ζωή μου... ΚΑΙ ΒΙΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ.

Η ΑΠΛΗΣΤΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ...  ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ), ΤΑ ΠΟΤΑ, ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ (ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΙΕΙΣ ΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. 

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΟΕΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ: "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ... ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...

Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ... 

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ...  ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ..

Από ωραία λόγια και υποκρισία έχουμε χορτάσει από τους πολιτικούς όλων των αποχρώσεων και από όλα τα Πολιτεύματα, από την Δημοκρατία έως και την πλήρη παραμόρφωση του Πολιτεύματος με την Μοναρχία και την Δικτατορία.

Στην Δημοκρατία ο λαός είναι υπεύθυνος για την επιλογή των πολιτικών αξιωματούχων που εκλέγει και τους δίνει εντολή να κυβερνούν σύμφωνα με την λαϊκή θέληση, άσχετα αν αποδεικνύονται δικτάτορες και ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους κάποιοι δήθεν δημοκράτες, άθεοι, αντίχριστοι, μασόνοι...

Στην Δικτατορία και στην Μοναρχία, χάνεται το ανθρώπινο πρόσωπο και η ελευθερία του, δηλαδή το δώρο του Θεού στον άνθρωπο, το αυτεξούσιο, να μπορεί δηλαδή να αποφασίζει για την ζωή του και να εκλέγει τον μέλλον του και τον πολιτικό τρόπο που θα αποφασίσει να πορευτεί για τα ζητήματα που τον αφορούν, για την ίδια του την ζωή…  Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπεύθυνος ο λαός στο βαθμό που δεν εξεγείρεται για τα εγκλήματα του Μονάρχη ή Δικτάτορα που έχει αφαιρέσει από τον λαό την ελευθερία όπως κάθε αντίχριστος το ίδιο έχει κάνει... Νέρωνας, Χίτλερ, Στάλιν, Μπους, Παπαδόπουλος και άλλοι... με όποιο προσωπείο χριστιανικό ή μη....

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΩΣ ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Μελετάμε τον Λόγο του Θεού συνεχώς και προσευχόμαστε αδιάλειπτα για να μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα του Θεού; 

Αγαπάμε αληθινά τον Θεό και τους συνανθρώπους μας και το δείχνουμε με έργα αγάπης και δικαιοσύνης καθημερινά και με ταπεινό φρόνημα;

Αν με ρωτάτε τι πράττω δεν θα είμαι μεγάλος ψεύτης αν απαντήσω ναι σε ένα από τα δύο ανωτέρω ερωτήματα;;;

Ο Θεός μας έπλασε ελεύθερους και σέβεται την ελευθερία μας.  Αν είμαστε άδικοι και δεν θέλουμε να αγαπάμε δεν φταίει ο Θεός αλλά εμείς και μόνο φταίμε...

Αν βιώσουμε, με ταπεινό φρόνημα και με την Χάρη του Θεού, την Ανάσταση από αυτή την πρόσκαιρη ζωή τότε μόνο θα ενωθούμε με τον Χριστό στην Αιώνια Ζωή.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ   Όλο το οικοδόμημα του Χριστιανισμού στηρίζεται στο γεγονός της Αναστάσεως. Αυτό δεν το λέω εγώ. Το λέει ο Απόστολος Παύλος: «Ει Χριστός ουκ εγήγερται, ματαία η πίστις ημών» (Α’ Κορ. ιε’ 17). Αν ο Χριστός δεν ανέστη, τότε όλα καταρρέουν. Ο Χριστός όμως ανέστη, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι Κύριος της ζωής και του θανάτου, άρα Θεός.

 

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ: Α' Κορινθίους, ιγ' 1-13

 

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ...

ΓΙΑΤΙ:

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ.  ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΝΩ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ (ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ, MICROCHIP) ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ.  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ...
  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;;; ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΒΟΥΒΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...  ΚΑΘΕΥΔΕΙ;;;

ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ (Παναιρετικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, παπισμός, μονοφυσίτες, προτεστάντες και άλλοι) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ, ΘΥΜΙΑΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ...
 ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ...  ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Κριτήριο για να δούμε αν είμαστε εντός της Εκκλησίας του Χριστού είναι η Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας των Αποστόλων και των Αγίων Πατέρων και η Αγία Γραφή εφόσον εμείς δεν μεταβάλλουμε τα όσα παραλάβαμε ως ζώσα Εκκλησία και Σώμα του Χριστού ανά τους αιώνες για να είμαστε πραγματικά ορθόδοξοι με την Χάρη του Αναστημένου Ιησού Χριστού... και εάν οι ιερείς μας έχουν πραγματική Αποστολική Διαδοχή... όπως έχουμε στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΝΕΟ Ή ΠΑΛΑΙΟ...  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ Η ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.  Είναι τύφλωση και αίρεση η αναγωγή του ημερολογίου σε Δογματικό και Σωτηριολογικό ζήτημα και να παραβλέπουμε την Αντίχριστη Παναίρεση του Οικουμενισμού του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και το Αντίχριστο χάραγμα 666, ενώ η διοικούσα Εκκλησία δεν έχει ενότητα και κοινή ομολογία Πίστεως...
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΖΙ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Οι αιρέσεις και το Παναιρετικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών δεν αποτελούν την ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.  ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΙΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΩΝ 7 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ, ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΩΣ ΔΟΓΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΤΡΙΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΡΘΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΑ... 

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΙΣ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ «ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.  Η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΡΘΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.  ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΖΩΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ...  ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, Η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ...

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ...

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

 - Γέροντα, όταν μια ψυχή αγωνίζεται χρόνια και δεν βλέπη πρόοδο, τί συμβαίνει;
- Όταν δεν βλέπουμε πρόοδο στον αγώνα μας, σημαίνει ή ότι δεν έχουμε εγρήγορση ή ότι ό Θεός δεν επιτρέπει να προχωρήσουμε περισσότερο, για να μην υπερηφανευτούμε και βλαφτούμε.
- Γέροντα, όπως βλέπω τον εαυτό μου, κάθε μέρα γίνομαι χειρότερη, τί θα γίνει;
- Κοίταξε, ευλογημένη, υπάρχουν τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο, ό Θεός δίνει καραμέλες και σοκολάτες, γιατί βλέπει την ανάγκη και την αδυναμία της ψυχής. Στο δεύτερο, παίρνει λίγο την Χάρη Του για παιδαγωγία, για να καταλάβει ό άνθρωπος ότι χωρίς την βοήθεια Του δεν μπορεί να κάνη το παραμικρό, ώστε να ταπεινωθεί και να αισθανθεί την ανάγκη να καταφυγή σ' Αυτόν.  Και το τρίτο στάδιο είναι μια μόνιμη και σταθερή καλή πνευματική κατάσταση.  Εσύ βρίσκεσαι ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο στάδιο. Προχωράς λίγο, μετά ξεχνάς την αδυναμία σου, παίρνει ό Χριστός την Χάρη Του, απογυμνώνεσαι από την θεία Χάρη, βλέπεις ξανά την αδυναμία σου και συνέρχεσαι. "Αν μου έλεγες οτι, όσο προχωράς, είσαι καλύτερα, θα φοβόμουν, γιατί θα έβλεπα ότι έχεις υπερηφάνεια.  Τώρα όμως πού λες ότι όλο και πιο χάλια βλέπεις τον εαυτό σου, εγώ χαίρομαι, γιατί βλέπω ότι είσαι καλά.  Μη φοβάσαι.  Όσο προχωράει κανείς, τόσο περισσότερο βλέπει τις ελλείψεις του και τις ατέλειες του και αυτό είναι πρόοδος.
- Γέροντα, υπάρχει, περίπτωση να μη με ακούει ό Θεός, όταν Του ζητάω να με βοηθήσει να απαλλαγώ από ένα πάθος;
- Τί, Βάαλ είναι ό δικός μας ό Θεός;  Ό Θεός ακούει και μας βοηθάει.  "Ίσως να μη νιώθεις την βοήθεια Του• αιτία όμως δεν είναι ό Θεός, άλλα εσύ ή ιδία πού διώχνεις την βοήθεια Του με την υπερηφάνεια.
"Αν δεν υπάρχει κίνδυνος να το πάρουμε επάνω μας και να υπερηφανευθούμε, είναι αδύνατο να μη βοηθήσει.
ό Θεός.  Ό Καλός Θεός θέλει να απαλλαγούμε από τα πάθη μας, άλλα, αν έχουμε υπερηφάνεια ή προδιάθεση υπερηφάνειας, δεν μας βοηθάει να απαλλαγούμε, γιατί θα νομίζουμε ότι το κατορθώσαμε χωρίς την δική Του βοήθεια.
Γι' αυτό, όταν παρακαλούμε τον Θεό με όλη την καρδιά μας να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από ένα πάθος και δεν μας βοηθάει, πρέπει αμέσως να καταλάβουμε ότι πίσω από αυτό το πάθος κρύβεται άλλο μεγαλύτερο, και αυτό είναι ή υπερηφάνεια.  Επειδή δηλαδή δεν βλέπουμε την υπερηφάνεια, αφήνει ό Θεός να παραμένει το πάθος πού βλέπουμε, π.χ. ή γαστριμαργία, ή φλυαρία, ό θυμός κ.λπ., για να ταπεινωνόμαστε.  Όταν σιχαθούμε πια τα πάθη μας από τις συνεχείς πτώσεις μας, γνωρίσουμε την αδυναμία μας και ταπεινωθούμε, τότε μας βοηθάει ό Θεός και ανεβαίνουμε δύο-δύο τα πνευματικά σκαλιά. 

Πηγή: http://www.facebook.com/note.php?note_id=455662740394&id=1167930820 .

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ

 

"Ο Παράδεισος και η κόλαση..."

 

 

- Γέροντα, πως είναι η κόλαση;
- Θα σου πω μια ιστορία που έχω ακούσει:
Κάποτε ένας απλός άνθρωπος παρακαλούσε τον Θεό να του δείξει πως είναι ο Παράδεισος και η κόλαση.  Ένα βράδυ λοιπόν στον ύπνο του άκουσε μία φωνή να του λέει : " Έλα να σου δείξω την κόλαση".

Βρέθηκε τότε λοιπόν σε ένα δωμάτιο, όπου πολλοί άνθρωποι κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και στην μέση ήταν μία κατσαρόλα γεμάτη φαγητό.  Όλοι όμως οι άνθρωποι ήταν πεινασμένοι, γιατί δεν μπορούσαν να φάνε.  Στα χέρια τους κρατούσαν από μία πολύ μακριά κουτάλα.  Έπαιρναν από την κατσαρόλα το φαγητό, αλλά δεν μπορούσαν να φέρουν την κουτάλα στο στόμα τους.  Γι' αυτό άλλοι γκρίνιαζαν, άλλοι φώναζαν, άλλοι έκλαιγαν...

Μετά άκουσε την ίδια φωνή να του λέει: " Έλα τώρα να σου δείξω και τον Παράδεισο ".
Βρέθηκε τότε σε ένα άλλο δωμάτιο όπου πολλοί άνθρωποι κάθονταν γύρω από το τραπέζι ίδιο με το προηγούμενο και στην μέση ήταν πάλι μια κατσαρόλα με φαγητό και είχαν τις ίδιες μακριές κουτάλες. Όλοι όμως ήσαν χορτάτοι και χαρούμενοι, γιατί ο καθένας έπαιρνε με την κουτάλα του φαγητό από την κατσαρόλα και τάιζε τον άλλον.

Κατάλαβες τώρα κι εσύ πως μπορείς να ζεις από αυτήν τη ζωή τον Παράδεισο;
Όποιος κάνει το καλό αγάλλεται..., διότι αμείβεται με θεϊκή παρηγοριά.

Όποιος κάνει το κακό υποφέρει και κάνει τον επίγειο Παράδεισο... επίγεια κόλαση.

Έχεις αγάπη, έχεις καλοσύνη;  Είσαι άγγελος και όπου πας ή σταθείς, μεταφέρεις τον Παράδεισο.  Έχεις πάθη, κακία;  Έχεις μέσα σου τον διάβολο και όπου πας ή σταθείς, μεταφέρεις την κόλαση...
Από εδώ αρχίζουμε να ζούμε τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ή την κόλαση ...
~Γέρων Παΐσιος ο Αγιορείτης !~

Πηγή: http://imeroviglio.blogspot.com/2010/03/blog-post_14.html  .

 

Οι Αιρετικοί πάντα με απύθμενο θράσος χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν "άσχετους" τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και τους Αγίους Θεοφόρους Πατέρες της Διαχρονικής Ορθόδοξης Μιας Αγίας Εκκλησίας μας και επειδή δεν σέβονται τους συνανθρώπους τους και τον Θεό δεν είναι δυνατόν να σέβονται τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...
Χρήσιμες Ιστοσελίδες για γνωρίζουμε τις κακοδοξίες τους είναι το Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον http://www.egolpion.com , η ιστοσελιδα http://www.oodegr.com/oode/genesis/adam1.htm ,                              και η σελίδα orthodoxwiki ...

Μόνο ο Τριαδικός Θεός είναι ΑΚΤΙΣΤΟΣ. Ωστόσο ο Άνθρωπος διαφέρει και υπερέχει από την Κτίση διότι ΜΟΝΟ στον Άνθρωπο ενεφύσησε ο Θεός με το Άγιο Πνεύμα του την Αθάνατη Ψυχή (ψυχήν ζώσαν) και τον έπλασε ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ του Θεανθρώπου Χριστού με προορισμό το ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ, να γίνουμε κατά Χάρη Θεοί με την Ένωσή μας με τον Θεό.  Μόνο ο Άνθρωπος είναι έμψυχη ύπαρξη με αθάνατη ψυχή ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ και (με προορισμό το) ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ του Θεανθρώπου Χριστού και δεν είναι άψυχο κτίσμα και για αυτό διαφέρει και υπερέχει ΟΛΗΣ της Κτίσης. 

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ και ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ του Θεανθρώπου Χριστού ΜΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΨΥΧΟ ΚΤΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ (τα ζώα, την φύση...). 

Γνωρίζουμε την ουσία μας ως άνθρωποι όπως αποκαλύπτεται στην Αγία Γραφή για να κατανοήσουμε ποιοί είμαστε και ποιός ο Σκοπός της ζωής μας και ο αληθινός λόγος της ύπαρξής μας ως ορθόδοξοι χριστιανοί σε αυτή την γη;  Τι σημαντικότερο υπάρχει από αυτό το ερώτημα;  Δεν πρέπει να γνωρίζουμε ότι η Ένωσή μας κατά Χάρη με τον Θεό είναι ο σκοπός της Ζωής μας και ήρθαμε στην γη για να μάθουμε να Αγαπάμε για να μπορέσουμε να ενωθούμε με την Σταυροαναστάσιμη Αγάπη του Χριστού, την Αγία Πηγή της ζωής, τον Άγιο Θεό Πατέρα μας;  Μήπως υπάρχει σημαντικότερο ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντάμε και να ομολογούμε ταυτόχρονα συνεχώς εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί που κοινωνάμε Σώμα και Αίμα Χριστού εις άφεση αμαρτιών και ζωή αιώνια;
Πρέπει λοιπόν να ξεχωρίζουμε τον Άνθρωπο από την Κτίση για να κατανοήσουμε την ουσία του ανθρώπου ή μήπως ΟΧΙ;

Η Εκκλησία δεν είναι πολυκατοικία για να την μοιράσουμε, είναι το Σώμα του Χριστού...  Όσοι χωρίς ταπεινό φρόνημα δεν Πιστεύουν στον Χριστό σύμφωνα με την Αποστολική Αγία Ιερή Παράδοση της ορθόδοξης Εκκλησίας μας, και έρχονται σε αντίθεση με τους Θεοφόρους Αγίους Πατέρες, τις Αγίες Οικουμενικές Συνόδους, τους Ιερούς Κανόνες και την Αγία Γραφή και δεν συνοδεύουν την Πίστη τους με έργα αγάπης προς τον συνάνθρωπο πώς μπορεί να πιστεύουν ορθά στον Θεό και να είναι ορθόδοξοι και μέλη του Σώματος του Χριστού, δηλαδή της διαχρονικής μιας Αγίας Εκκλησίας του;

ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ υβρίζουν τον Θεό και υποβιβάζουν τον άνθρωπο σε ένα ακόμη άψυχο κτίσμα... γιατί είναι σκλάβοι των παθών τους...  Για να μην υπάρξει καμιά ηθελημένη ή αθέλητη παρεξήγηση όταν λέω ότι ο άνθρωπος δεν είναι ένα κτίσμα όπως όλα τα αλλά φυσικά πράγματα, δεν αμφισβητώ ότι όλη η πλάση είναι δημιούργημα του Θεού όπως και ο άνθρωπος αλλά τα κτίσματα δεν έχουν ψυχή ενώ στον άνθρωπο ενεφύσησε ο Θεός με την ΠΝΟΗ Του την Αθάνατη Ψυχή (ΓΕΝ. 2,7 «ΚΑΙ ΕΠΛΑΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΕΦΥΣΗΣΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΑΥΤΟΥ ΠΝΟΗΝ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣ ΨΥΧΗΝ ΖΩΣΑΝ», δείτε σχετικά την ορθόδοξη θεολογική ανάλυση http://www.oodegr.com/oode/genesis/adam5.htm και http://www.oodegr.com/oode/genesis/adam1.htm ) . 

Η ΑΓΙΑ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΗ.  Τον έπλασε λοιπόν ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ του Θεανθρώπου Χριστού με προορισμό την ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ και ένωσή του με τον Άγιο Θεό.  Για αυτό η αιώνια Εκκλησία είναι το σώμα του ΑΚΤΙΣΤΟΥ Χριστού και ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ Χριστός ως Ομοούσιους του Πατρός δεν είναι κτίσμα γιατί ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ είναι ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ.  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΣ: 30 «ἐγὼ καὶ ὁ πατὴρ ἕν ἐσμεν».

Στην Γένεση για όλη την Δημιουργία βλέπουμε ότι ΓΕΝΕΣΙΣ 1,1 - 1,25 ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝ... αλλά για τον Άνθρωπο  ΓΕΝΕΣΙΣ 1,26 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ· ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ...  (ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ γιατί με ιδιαίτερη πρόνοια συνεργάστηκε Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ). 

[3. Η βασική διαφορά μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του Παπισμού βρίσκεται στην διδασκαλία περί της ακτίστου ουσίας και ακτίστου ενεργείας του Θεού. Ενώ οι Ορθόδοξοι πιστεύουμε ότι ο Θεός έχει άκτιστη ουσία και άκτιστη ενέργεια και ότι ο Θεός έρχεται σε κοινωνία με την κτίση και τον άνθρωπο με την άκτιστη ενέργειά Του, εν τούτοις οι Παπικοί πιστεύουν ότι στον Θεό η άκτιστη ουσία ταυτίζεται με την άκτιστη ενέργειά Του (actus purus) και ότι ο Θεός επικοινωνεί με την κτίση και τον άνθρωπο δια των κτιστών ενεργειών Του, δηλαδή ισχυρίζονται ότι στον Θεό υπάρχουν και κτιστές ενέργειες. Οπότε η Χάρη του Θεού δια της οποίας αγιάζεται ο άνθρωπος θεωρείται ως κτιστή ενέργεια. Αλλά έτσι δεν μπορεί να αγιασθή.
Από αυτήν την βασική διδασκαλία προέρχεται η ΑΙΡΕΤΙΚΗ διδασκαλία «περί εκπορεύσεως του Αγίου Πνεύματος εκ του Πατρός και εκ του Υιού», ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, το καθαρτήριο πύρ, το πρωτείο του Πάπα κλπ… Δείτε όλη την ορθόδοξη θεολογική ανάλυση: Βασικά σημεία διαφοράς μεταξύ Ορθοδόξου Εκκλησίας και Παπισμού, του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιεροθέου ]. 

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΠΑΠΙΣΜΟΣ

 

Κατά Ιωάννη Κεφ. ΙΔ΄ στίχος 6: "λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ".  Σε αυτό το λόγο του ο Χριστός μας λέγει ότι είναι η μόνη αληθινή οδός της Σωτηρίας και της αιώνιας ζωής για να μην ακολουθούμε άλλους διδασκάλους, μύστες, θρησκείες και αιρέσεις που δεν μπορούν να μας οδηγήσουν στον Αληθινό Θεό, καθώς ο Χριστός είναι η μόνη οδός για έλθουμε προς τον Αληθινό Αιώνιο Πατέρα Θεό.  Αλλά και από την Παλαιά Διαθήκη γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν άλλοι Θεοί, όλοι οι άλλοι θεοί είναι ψεύτικοι, καθώς στην πρώτη από τις δέκα εντολές ο Θεός μας λέει: Εγώ ειμί ο Κύριος ο Θεός σου, όστις εξήγαγόν σε εξ οίκου δουλείας, ουκ έσονταί σοι Θεοί έτεροι πλην εμού

Αν μελετήσουμε την Παλαιά Διαθήκη, που γράφτηκε προ Χριστού, θα δούμε ότι όλες οι προφητείες για την έλευση και το έργο του Χριστού επαληθεύονται στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού και στην Καινή Του Διαθήκη.  "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ είναι μια εξαιρετική εργασία γιατί όχι μόνο προσφέρει μια αξιόλογη θεολογική ερμηνεία του λόγου του Θεού αλλά και γιατί επισημαίνει (με παραπομπές στο τέλος κάθε σελίδας) πολλές προφητείες των Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης για τον Χριστό, τη ζωή, την έλευση, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, την Σταύρωση και Ανάστασή Του που επαληθεύονται στο πρόσωπο του Χριστού στην Καινή Διαθήκη ώστε να αποδεικνύεται η Αλήθεια της Θεόπνευστης Αγίας Γραφής.  Σωτηρία της αιώνιας ψυχής μας μόνο δια μέσου της Μίας, Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του  Ιησού Χριστού και των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας που καθόρισαν δια του Αγίου Πνεύματος την Αγία Γραφή, επιτυγχάνεται γιατί ο Χριστός, ως η ενσάρκωση του προαιώνιου Λόγου του Θεού, Σταυρώθηκε και αναστήθηκε για την Σωτηρία μας και είναι ή μόνη Οδός και η Αλήθεια για την Σωτηρία του Ανθρώπου.  Μακριά λοιπόν από αιρετικούς που δεν έχουν αποστολική διαδοχή και διαστρεβλώνουν τον άγιο Λόγο του Χριστού γιατί δεν δέχονται τα πάμπολλα θαύματα της ορθοδοξίας και τους αγίους Πατέρες της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας μας και τις 7 Οικουμενικές Συνόδους που καθόρισαν δια του Αγίου Πνεύματος τα βιβλία της Αγία Γραφής και το ορθόδοξο δόγμα μας αλλά και μαρτύρησαν ως ομολογητές της πίστεώς μας από αντίχριστες εξουσίες.   Όπως του Νέρωνα που έδινε ως τροφή για τα θηρία τους χριστιανούς στις αρένες αλλά με θαυματουργικό τρόπο οι ομολογητές της πίστεως μας λάμβαναν δύναμη από τον Θεό και δεν πρόδιδαν την πίστη τους, ούτε έριχναν λίγο λιβάνι στον Νέρωνα, προτιμώντας να χάσουν την πρόσκαιρη ζωή τους, αλλά να μην χάσουν την αιώνια ψυχή τους και να μην προδώσουν τον Χριστό. 

Δυστυχώς είναι πολλές οι αιρέσεις του Διεθνούς Σιωνισμού που εντάσσονται πλέον στην Πανθρησκεία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών του Αντίχριστου, Παπικοί, προτεστάντες, μονοφυσίτες ακόμη και αλλόπιστοι, και μια από τις πιο επικίνδυνες είναι οι Ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά που δεν δέχονται ως μοναδικό Σωτήρα μας τον Μονογενή Υιό του Θεού Χριστό και μιλάνε για τον Γιαχβέ=παραφρασμένο Ιεχωβά, που στα εβραϊκά λέγανε τον Θεό όπως λέμε Κύριος και Σαβαώθ...        

Επιπλέον ο Χριστός προφήτεψε σημαντικά γεγονότα όπως ότι οι Εβραίοι, που διασκορπίστηκαν περιπλανώμενοι πάνω στην γη για 2 χιλιάδες περίπου χρόνια, χωρίς κράτος, θα ιδρύσουν πάλι κράτος.

Δημιούργησαν πράγματι το Ισραήλ, και θα υποδεχθούν τον αναμενόμενο μεσσία τους που θα είναι ο αντίχριστος και για αυτό ετοιμάζουν το ναό του καθώς τον περιμένουν ως παγκόσμιο πολιτικοθρησκευτικό ηγέτη.  Στο «Κατά Ιωάννη» ο Χριστός μιλώντας στους Εβραίους της εποχής του προφητεύει και προειδοποιεί (Κεφ. 5, στιχ. 43) ἐγὼ ἐλήλυθα ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ πατρός μου, καὶ οὐ λαμβάνετέ με· ἐὰν ἄλλος ἔλθῃ ἐν τῷ ὀνόματι τῷ ἰδίῳ, ἐκεῖνον λήψεσθε.: «Εγώ ήρθα στο όνομα του Πατρός μου και δεν με δέχεστε.  Εάν έρθει κάποιος άλλος στο όνομα το δικό του (προβάλλοντας τον αντίχριστο εαυτό του 666 και όχι τον Θεό) αυτόν θα τον δεχτείτε».

Ο Χριστός είπε στους Εβραίους της εποχής του ότι δεν τον δεχτήκαν ως μεσσία υιό του Θεού, θα δεχθούν όμως τον αντίχριστο που θα έρθει και θα παραστήσει τον θεό με σκοπό να καταστρέψει τον άνθρωπο από φθόνο, γιατί ο άνθρωπος πλάστηκε ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ του Θεού με σκοπό ΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ, δηλαδή να γίνει με ελεύθερη βούληση και επιλογή του κατά Χάρη Θεός, να ενωθεί με τον Πατέρα Θεό.   ΓΕΝΕΣΙΣ. 1 ,26 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ· ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ, ΚΑΙ ΑΡΧΕΤΩΣΑΝ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΤΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΠΟΝΤΩΝ ΕΠΙ ΓΗΣ ΓΗΣ.

  ΓΕΝΕΣΙΣ. 1,27 ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΝ, ΑΡΣΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΥΣ.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (Η ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ;;;)  ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 13, 34 ἐντολὴν καινὴν δίδωμι ὑμῖν ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους, καθὼς ἠγάπησα ὑμᾶς ἵνα καὶ ὑμεῖς ἀγαπᾶτε ἀλλήλους.

 

 Διαβάστε Περικοπές της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ Π.Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ:

 

 

 

ΚΑΙ

 

 

Ωφελεί την Ψυχή μας η μελέτη του Λόγου του Θεού, έστω και μερικές σελίδες κάθε μέρα από την Καινή Διαθήκη αν μπορούμε να μελετάμε.


ΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ;;;

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...
 
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18
 ΣΤΙΧΟΙ: 7  "ὁ δὲ Θεὸς οὐ μὴ ποιήσῃ τὴν ἐκδίκησιν τῶν ἐκλεκτῶν αὐτοῦ τῶν βοώντων πρὸς αὐτὸν ἡμέρας καὶ νυκτός, καὶ μακροθυμῶν ἐπ' αὐτοῖς; 8 λέγω ὑμῖν ὅτι ποιήσει τὴν ἐκδίκησιν αὐτῶν ἐν τάχει. πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;"

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

 

Η στάση των Αγίων Πατέρων μας απέναντι στους Αιρετικούς

 

Διαβάστε: Η Αποτείχιση από τους Οικουμενιστές επείγουσα υπόθεση προβλεπόμενη από τους Αγίους Πατέρες

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο με βίντεο).

 

Ἀρνοῦμαι νὰ παραλάβω τὴν "Κάρτα τοῦ Πολίτη"!

Πρωτοβουλία Ἀντιρρησιῶν Ὀρθόδοξης Συνείδησης.

 

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ έγκαιρα προειδοποιεί με την Εγκύκλιό της Αριθμ. Πρωτ. 445 Αθήνησι τη 9η Φεβρουαρίου 1998 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2641 για την Συνθήκη Σένγκεν και το χάραγμα του αντίχριστου 666.  ( Είναι δυνατόν εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί να υπογράψουμε, να παραλάβουμε και να ταυτιστούμε με τον αντίχριστο 666 με την νέα ηλεκτρονική (Δημόσια) Ταυτότητα 666;) Αν είμαστε αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί πρέπει να ομολογούμε παντού και πάντα με την χάρη του Θεού την πίστη μας και τις αλήθειες της Εκκλησίας του Χριστού ακόμα και σε αιρετικούς, αντίχριστους και αλλόπιστους και όχι να συμπροσευχόμαστε μαζί τους, ούτε να έχουμε εκκλησιαστική κοινωνία με αντίχριστους... 

Αν αναρωτιέστε ποιά είναι η στάση της Εκκλησίας μετέπειτα, θα σας πω ότι ο νέος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τότε δέχτηκε τον αιρετικό, υποτίθεται αλάθητο, Πάπα στην Ελλάδα και θεώρησε την Παπική Εκκλησία ως Αδελφή Εκκλησία και όχι ως αίρεση όπως θεωρούν τον αιρετικό παπισμό οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας και οι Οικουμενικές Σύνοδοι της Εκκλησίας μας για αιώνες.  Ποιά περιμένετε να είναι μετά η στάση της Εκκλησίας για το χάραγμα του αντίχριστου 666;  Μην ξεχνάμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ θεωρούσε ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών δεν προσφέρει τίποτα στην Εκκλησία (απεβίωσε στις 10/4/1998), ενώ ο νέος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος αποκατέστησε τις σχέσεις του με το Παναιρετικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών και με νέα εγκύκλιο το 1999 ουσιαστικά θεώρησε ότι "δεν υπάρχει κίνδυνος από το χάραγμα του αντίχριστου 666".  (Αν δεν έχετε το πρόγραμμα Adobe reader για να διαβάσετε αρχεία τύπου PDF μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την σελίδα http://get.adobe.com/reader )

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΜΕΣΣΙΑΣ

 

ΒΙΟΣ - ΑΘΛΗΣΗ ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ (αρχείο PDF)   (Αν δεν έχετε το πρόγραμμα Adobe Reader για να διαβάσετε αρχεία τύπου PDF μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την σελίδα http://get.adobe.com/reader )

 

 

 

Αλλοίωση του καθιερωμένου Συμβόλου της Πίστεως από τον αιρετικό Παπισμό.  Ορθόδοξη θεολογική και ιστορική ανάλυση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου

 

Η Αποτείχιση από τους Οικουμενιστές επείγουσα υπόθεση προβλεπόμενη από τους Αγίους Πατέρες

 

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ'' γιατί το σώμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας το αποτελούν ο κλήρος και ο λαός μαζί, με κεφαλή τον Χριστό και όχι τον Πάπα της Ρώμης...

 

 

ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ

 

 

Διαβάστε: Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ»

 

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

 

"ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ" ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ (ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ)

Και άλλο βίντεο με ιστορικά στοιχεία για το Άγιο Φως

 

Η Ανάσταση του Χριστού με τα μάτια των Πατέρων της Εκκλησίας

 

 

 

 

 

Ορθοδοξία, η μόνη αλήθεια!        

Πολλοί θεωρούν πως η Ορθοδοξία είναι μία από τις πολλές «εκκλησίες».  Μία «άποψη», δηλαδή, του χριστιανισμού, ή άλλοι θεωρούν την Ορθοδοξία ως μία θρησκεία.  Και οι δύο απόψεις είναι παντελώς λανθασμένες.  Ορθοδοξία στην κυριολεξία σημαίνει ορθή δόξα, ορθή πίστη.  Δεν είναι μία εκ των «εκκλησιών» διότι είναι η ΜΟΝΗ αληθινή Εκκλησία του Χριστού.  Αυτό δεν είναι φυσικά αλαζονεία αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ.  Αφού ο Κύριος ίδρυσε μόνον μία Εκκλησία πώς μιλούμε εμείς για πολλές;  Επίσης, η Ορθοδοξία δεν μπορεί να ονομαστεί θρησκεία διότι η θρησκεία είναι δεισιδαιμονία· προσπαθεί να καλύψει (η κάθε θρησκεία) τις ψυχολογικές ανάγκες του ανθρώπου.  Αντίθετα η Ορθοδοξία θεραπεύει τον πάσχοντα ψυχικά άνθρωπο (εννοείται κάθε άνθρωπο) και τον καθιστά άγιο, αυτό είναι η απτή και περίτρανη απόδειξη της αλήθειας Της.  Ορθοδοξία.

(Πηγή: http://www.impantokratoros.gr/B5A8A4FC.el.aspx )

 

 

Η μαρτυρία του Αχμέτ

Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήδη δεν ένιωθα καλά με το Ισλάμ.  Διδασκαλίες όπως ο βασανισμός στον τάφο μου φαίνονταν τερατώδεις.  Ένιωθα ανησυχία σχετικά με το τι θα κάνει με την ψυχή μου ο Αλλάχ, και είχα μια αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη θρησκεία μου.

Στην Ελλάδα άρχισα να μελετώ τον Χριστιανισμό.  Με το που διάβασα το ευαγγέλιο ένιωσα μέσα μου μια γλυκύτητα. Λένε ότι το Κοράνιο είναι θείο βιβλίο.  Ανοησίες.  Το Κοράνιο φέρνει ταραχή και ανησυχία, ειδικά άμα γνωρίζεις αραβικά και δεν μπορούν να σε κοροϊδέψουν με πονηρές μεταφράσεις.  Δεν μπορεί να είναι ελεήμων και πολυεύσπλαχνος ένας θεός, που σε διατάζει να σκοτώσεις “απίστους” όπου κι αν τους βρεις.  Δεν μπορεί να είναι έργο του Θεού ένα βιβλίο που ασχολείται με το πόσες γυναίκες μπορεί να βάλει ο “Προφήτης” στο κρεβάτι του.  Δεν μπορεί ο Θεός να λέει ότι τα άστρα είναι… βλήματα για να κοπανάει ο Αλλάχ τους διαβόλους.  Και τόσα άλλα που απορρίπτει η σύγχρονη επιστήμη.  Ο Θεός τα γνωρίζει αυτά τα θέματα γιατί είναι ο Δημιουργός, και δεν θα τα έλεγε ποτέ έτσι λάθος.  Άρα κάποιος άλλος είναι ο δημιουργός του Κορανίου.  Η φαντασία του προφήτη του;  Διαβολικές υπαγορεύσεις;  Ποιος ξέρει, πάντως αλήθεια δεν είναι σίγουρα.

Από τότε που βαπτίστηκα χριστιανός με πλήρη επίγνωση ότι μπορεί  κάποιος συγγενής μου να με σκοτώσει, νιώθω μια θαυμάσια εσωτερική ειρήνη. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να ζήσουν αυτή τη διάθεση, που δεν περιγράφεται με λόγια.

Από την Ιστοσελίδα ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και http://greekmurtadeen.wordpress.com/about/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EndGame : Blueprint for Global Enslavement (Greek Subtitles)

Βγήκε το πολυαναμενόμενο συναρπαστικό ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement. To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό. Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ρόθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελίτ διαμέσου των αιώνων. www.infowars.com ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ...

 

 

Τι σημαίνει πρόοδος, ανάπτυξη και ευημερία;  Πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί Ευρωπαίοι με άπληστο πνεύμα, με Θεό το χρήμα, την εξουσία, την τεχνολογική πρόοδο, τον άκρατο ανταγωνισμό, και τον ιμπεριαλισμό;   Ζήτω ο υλισμός λοιπόν αυτό είναι ανάπτυξη σε μια δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία;  Πού είναι η κοινωνία αγάπης των χριστιανών, η κοινωνία αλληλεγγύης των ανθρώπινων προσώπων ως εικόνες του Θεού;  Που βρίσκεται έστω αυτό το μυθικό φιλότιμο του Έλληνα και η εθνική μας αξιοπρέπεια; 

Αγαπάμε πλέον σε Δύση και Ανατολή τον Χρυσό περισσότερο από τον Χριστό και όλα αυτά τα λέμε πρόοδο και μετά αναζητάμε δήθεν την δημοκρατία και την ελευθερία ενώ είμαστε δέσμιοι της απληστίας, του εγωισμού και των παθών μας.  Δέσμιοι όλοι σχεδόν στο ιδεολογικό άρμα των ελάχιστων άπληστων οικονομικά ισχυρών  που Θεός τους είναι η συσσώρευση πλούτου και ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία.

Χάσαμε το αθώο χαμόγελο του παιδιού, της κουρασμένης μάνας και μετά γιαγιάς... όταν είχαμε μεγαλύτερη φτώχια αλλά ζούσαμε απλά και κάθε οικογένεια είχε 5- 6 παιδιά και ο γείτονας ήταν αδελφός για τον γείτονα...   Συγγνώμη δεν θέλω άλλη πρόοδο και μεγαλεία, δεν θέλω να κυβερνήσω τον κόσμο, θέλω μόνο ως απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους πια να ζήσω... Τα νόμπελ και η επιστήμη θα μας σώσουν, μήπως η ισχυρή βιομηχανία θα έδειχνε την ανωτερότητά μας σαν τον υπεράνθρωπο του Νίτσε;;;  Ζήτω ο Γερμανός που έλεγε ζήτω στον Χίτλερ ή μήπως ο τεχνολογικά προηγμένος Ιάπωνας που είναι πρώτος και στις αυτοκτονίες...   χάσαμε τον νόημα της ζωής Αδέλφιααα....

Δηλαδή πια μεγαλύτερη χαρά να ζήσω από το αληθινό Σώμα και Αίμα Χριστού  που μπορώ να κοινωνώ κάθε Κυριακή στην Εκκλησιά...  Πες με τρελό άλλα για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη Χαρά καθώς μετά βλέπω στα πρόσωπα των συνανθρώπων μου τον Θεό!

Στο Παγκοσμίου Συμβούλιο Εκκλησιών, συναγελάζονται και προσεύχονται ο αλάθητος υποτίθεται Πάπας, αρχηγός κράτους και κάτοχος Χρηματικής Τράπεζας του «Αγίου Πνεύματος» όπως την ονομάζει ο αθεόφοβος Σατανολατρης και Οι Παπικοί Λύκοι του, ο υποτίθεται Οικουμενικός Πατριάρχης (με ταυτότητα Τούρκικη) και σπουδές με υποτροφία σε Παπικό Ίδρυμα, διάφορες ορθόδοξες, υποτίθεται, Εκκλησίες από όλο τον κόσμο, και η Ελληνική δυστυχώς μαζί, οι Σατανομουλάδες μουσουλμάνοι που στο Κοράνι τους προτρέπουν "Θάνατο στους Αλλόπιστους", και οι Εβραίοι που σκότωσαν τους Προφήτες πριν το Χριστό και στο τέλος τον ίδιο τον υιό του Θεού, τον Χριστό...
Πολλοί σατανάδες κάθε Θρησκείας είναι μέλη αυτής της Παναίρεσης του ΠΣΕ...  Προσεύχονται τώρα πλέον όλοι οι αλλόθρησκοι μαζί σε έναν Θεό… όχι στον Έναν αληθινό Θεό τον Αναστημένο Ιησού Χριστό… αλλά στον Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος όπως εωσφορικά ονομάζουν τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. Γιατί ο αληθινός θεός έχει πει: Κατά Ιωάννη Κεφ. ΙΔ΄ στίχος 6: "λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ".  Σε αυτό το λόγο του ο Χριστός μας λέγει ότι είναι η μόνη αληθινή οδός της Σωτηρίας και της αιώνιας ζωής για να μην ακολουθούμε άλλους διδασκάλους, μύστες, θρησκείες και αιρέσεις που δεν μπορούν να μας οδηγήσουν στον Αληθινό Θεό, καθώς ο Χριστός είναι η μόνη οδός για έλθουμε προς τον Αληθινό Αιώνιο Πατέρα Θεό.  Αλλά και από την Παλαιά Διαθήκη γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν άλλοι Θεοί, όλοι οι άλλοι θεοί είναι ψεύτικοι, καθώς στην πρώτη από τις δέκα εντολές ο Θεός μας λέει: Εγώ ειμί ο Κύριος ο Θεός σου, όστις εξήγαγόν σε εξ οίκου δουλείας, ουκ έσονταί σοι Θεοί έτεροι πλην εμού.

 

 

Ομολογώ ότι την έχω διαβάσει μια φορά την Καινή Διαθήκη, όταν ήμουν για ένα διάστημα για κάποιους λόγους καθηλωμένος στο κρεβάτι...
Ένιωσα ότι δεν γνώριζα την πίστη μου, τα Μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, την Σταυροαναστάσιμη αγάπη του Θεού και την σημασία της Σταύρωσης και Ανάστασης του Χριστού για την Σωτηρία του Ανθρωπίνου γένους... Κυρίως δεν γνώριζα ότι η Αγάπη του Χριστού είναι η μεγαλύτερα Χαρά και Ευτυχία για τον Άνθρωπο, γιατί τον απελευθερώνει από την αμαρτία, πάθη και αδυναμίες, ώστε ελεύθερος ο Άνθρωπος με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ. Από το ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ... στον Άγιο προορισμό που από Αγάπη ο Θεός μας παρέχει.

Διάβασα την Καινή Διαθήκη... δεν την μελέτησα... γιατί δεν την έκανα καθημερινό βίωμα και οδηγό αφού μετά από λίγο καιρό είχα ξεχάσει σχεδόν τα πάντα και πάλι έπεφτα από πάθος σε πάθος και από αμαρτία σε αμαρτία.... Όταν ο τυφλός διάβαζα πάλι την Καινή Διαθήκη (έστω και αποσπασματικά) ένιωθα την αθλία κατάστασή μου και διόρθωνα την πορεία μου με την Χάρη του Θεού, όχι όμως για πολύ... Όταν αντιμετωπίζουμε μικρά ή μεγάλα προβλήματα στην ζωή μας μελετώντας την Καινή Διαθήκη παρουσιάζεται η λύση στο μυαλό μας και καταλαβαίνουμε τι λάθη πράττουμε και που σφάλουμε ακόμα και στην καθημερινότητά μας!!!

Με την Χάρη του Θεού άρχισα να κατανοώ ότι η καθημερινή προσευχή (τουλάχιστον το "Πάτερ Ημών" πριν φάμε ή πιούμε οτιδήποτε για να ευχαριστούμε τον Θεό που μας παρέχει όλα τα αγαθά, από τον ήλιο και το οξυγόνο μέχρι την τροφή μας) άλλα και το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς", κάθε στιγμή με την σκέψη μας, σε κάθε πράξη και δραστηριότητά μας, εργασία και οτιδήποτε πράττουμε για να έχει αίσιο τέλος καθώς και η μελέτη του Λόγου του Θεού πρέπει να είναι τόσο συχνή όσο η αναπνοή μας αν θέλουμε να ζούμε σε κοινωνία αγάπης και δικαιοσύνης με τον Χριστό και τον πλησίον μας...

ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ... ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ (τον ανάξιο) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ και όλους μας συγχωρεί πάντοτε, αρκεί να ζητάμε συγγνώμη από τον πλησίον και τον Θεό, χωρίς υποκρισία.

Για μένα είναι το ίδιο σημαντική και η Παλαιά Διαθήκη για να κατανοήσουμε καλύτερα την Καινή Διαθήκη αλλά κυρίως για να δούμε ότι όλες οι προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης επαληθεύονται στο πρόσωπο του Χριστού και στην Καινή Διαθήκη Του (Γέννηση, Ζωή, Σταύρωση και Ανάσταση του Χριστού και Σταυροαναστάσιμη Σωτηρία του Ανθρώπου από τον Θεάνθρωπο Αναστημένο Χριστό). Επομένως είναι αδιαμφισβήτητη η Αλήθεια του Λογού του Θεανθρώπου Χριστού και επαληθεύτηκε πλήρως.

Ωστόσο αν ρωτάγαμε ποιος έχει μελετήσει ενδελεχώς την Αγία Γραφή (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) δεν ξέρω πόσοι, ακόμα και Θεολόγοι, θα μπορούσαν να απαντήσουν ναι.  Ας μην ρωτήσουμε καλύτερα αν γνωρίζουμε τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας, την Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας μας, την Ορθόδοξη Δογματική και τις Οικουμενικές Συνόδους που με την Χάρη και Φώτιση του Αγίου Πνεύματος όρισαν τα γνήσια βιβλία που αποτελούν την Αγία Γραφή…

ΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΨΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΙΑ...

Αναρωτιέμαι αν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί είμαστε τόσο μελετηροί στον Άγιο Λόγο του Θεού όσο οι Σατανιστές στην βδελυρή βίβλο του Σατανά...  Αν κρινόμασταν μόνο από την εργατικότητα και την μελέτη μήπως οι Σατανιστές θα μας ξεπερνούσαν και θα κέρδιζαν;

Όσο εύκολο θεωρούμε ότι είναι να θυμόμαστε τον Λόγο του Θεού άλλο τόσο εύκολο είναι να μην τον θυμόμαστε πλήρως με ακρίβεια και να μην τον κατανοούμε σωστά ειδικά όταν ο νους μας είναι σκοτισμένος από την αμαρτία... και τότε με την φαντασία μας είναι εύκολο να παραποιηθεί στο μυαλό μας ο Λόγος του Θεού και να χάνουμε τον Δρόμο της Σωτηρίας που ο Χριστός μόνο οδηγεί... Για αυτό ας είναι πάντα η πρώτη καθημερινή μελέτη μας ο Λόγος του Χριστού και η προσευχή γιατί χωρίς πνευματική τροφή η ψυχή νεκρώνεται και η άνθρωπος είναι αδύνατο να αναστηθεί...

Ο Χριστός οικοδομεί με τον Άγιο Λόγο του τις ψυχές των ανθρώπων και δίνει την αληθινή αιώνια χαρά, ενώ ο διάβολος θέλει να γκρεμίζει και να προσφέρει αιώνια οδύνη στις νεκρές ψυχές.

Εμείς είμαστε ανάξιοι και αμαρτωλοί και χωρίς την Χάρη του Άγιου Θεού κανείς δεν σώζεται γιατί μόνο ο άγιος Λόγος Του δίνει ζωή ως αιώνια πνευματική τροφή για όσους τον γεύονται με έργα αγάπης και δικαιοσύνης στην καθημερινή ζωή τους... ώστε να ακολουθούμε τον σταυροαναστάσιμο δρόμο του Χριστού και να μην κλείνουμε τον δρόμο του Θεού στον εαυτό μας και στον πλησίον με τον λόγο και τα έργα μας.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Μελετάμε τον Λόγο του Θεού συνεχώς και προσευχόμαστε αδιάλειπτα για να μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα του Θεού; 

Αγαπάνε αληθινά τον Θεό και τους συνανθρώπους μας και το δείχνουμε με έργα αγάπης και δικαιοσύνης καθημερινά και με ταπεινό φρόνημα;

Αν με ρωτάτε τι πράττω δεν θα είμαι μεγάλος ψεύτης αν απαντήσω ναι σε ένα από τα δύο ανωτέρω ερωτήματα;;;

Ο Θεός μας έπλασε ελεύθερους και σέβεται την ελευθερία μας.  Αν είμαστε άδικοι και δεν θέλουμε να αγαπάμε δεν φταίει ο Θεός αλλά εμείς και μόνο φταίμε...

Αν βιώσουμε, με ταπεινό φρόνημα και με την Χάρη του Θεού, την Ανάσταση από αυτή την πρόσκαιρη ζωή τότε μόνο θα ενωθούμε με τον Χριστό στην Αιώνια Ζωή.

Η έλλειψη ταπεινού φρονήματος και να νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να πίνουμε συνεχώς ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ και να μελετάμε συνεχώς τον Άγιο Λόγο του Θεού γιατί όλα τα ξέρουμε και τα καταλάβαμε και δήθεν κάνουμε πράξη τον Λόγο του Θεού.... είναι έργο του Σατανά...

Ο "μπαμπούλας του κομμουνισμού", αν έλεγες καμιά αλήθεια του Χριστού για την κοινωνία της Δικαιοσύνης και Αγάπης, μοιάζει φαιδρός καθώς οι κεφαλαιοκράτες, που κατηγορούσαν του κομμουνιστές ως φασίστες και άθεους, ήταν ως καπιταλιστές το ίδιο υλιστές, αντιδημοκράτες και άθεοι με τους κομμουνιστές...  Κοινός θεός τους η ύλη, το χρήμα για αυτό αν και μιλούσαν για κοινωνική δικαιοσύνη είτε με τον "λαϊκό καπιταλισμό" είτε με την υποτιθέμενη ισότητα του κομμουνισμού στην πραγματικότητα οι ελάχιστοι αντίχριστοι οικονομικά ισχυροί (κεφαλαιοκράτες ή ισχυροί αξιωματούχοι του κομμουνισμού) καπηλεύονται και ληστεύουν με απύθμενα θρασύδειλο τρόπο τον πλούτο που παράγει συνολικά η κοινωνία, πνευματικό και υλικό.
Ο αληθινός ορθόδοξος Χριστιανός δεν μπορεί να είναι καπιταλιστής ή κομμουνιστής γιατί δεν είναι υλιστής και άθεος, επιπλέον οι χριστιανοί δεν χωρίζουν σε τάξεις τους ανθρώπους και δεν μισούν κανένα, ούτε χύνουν άδικα, ο ένας το αίμα του άλλου με ιμπεριαλιστικούς - επεκτατικούς πολέμους.
Οι αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί Αγαπούν Σταυροαναστάσιμα όπως ο Χριστός ακόμα και τους εχθρούς τους γιατί για όλους μας Σταυρώθηκε ο Χριστός. Την κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης του Χριστού με ταπεινό φρόνημα την βίωσαν οι πρώτες χριστιανικές κοινότητες με θαυμαστό τρόπο όπως γνωρίζουμε από την Καινή Διαθήκη, καθώς γεύονταν και μοιράζονταν όλοι μαζί το πανάχραντο και ανεκτίμητο Άγιο Σώμα και Αίμα του Χριστού άλλα και τα απείρως κατώτερα υλικά αγαθά με αληθινή δικαιοσύνη και είχαν όλα τα υλικά αγαθά κοινά και δεν υπήρχε μεταξύ τους ούτε ένας ενδεής.

Ή «ΚΡΙΣΗ» είναι έργο του Θεού και όχι δικό μας και όταν θέλουμε να κρίνουμε για να διορθώσουμε τους άλλους θα πρέπει πρώτα να βγάλουμε το δοκάρι από το δικό μας μάτι και μετά το σανιδάκι από το μάτι του αδελφού μας όπως έχει πει ο Χριστός.  Δηλαδή με αγάπη και ταπεινό φρόνημα να διορθώνουμε τον αδερφό μας και όχι με έπαρση και αλαζονεία και χωρίς φθόνο και υποκρισία άλλα μόνο με αληθινή Αγάπη Χριστού, και διάκριση που μόνο το Άγιο Πνεύμα του Θεού χαρίζει στους ταπεινούς.

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ... ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ...  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...  ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ... ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...  ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗ.... ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΑΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ...

ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ...  ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΚΑΙΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΒΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΕΝΩ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΕΙΠΕ: "ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ", ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΗΣΤΗ (
ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΚΕΦ 23 ΣΤΙΧΟΣ 42 καὶ ἔλεγε τῷ Ἰησοῦ· Μνήσθητί μου, Κύριε, ὅταν ἔλθῃς ἐν τῇ βασιλείᾳ σου) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ...
ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ...  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ...

ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ...

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ, ΣΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ... 

ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΕΡΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο με βίντεο).

 

"ΕΡΑΣΤΗΣ" ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

 

 

 

 

 

Η Αποτείχιση από τους Οικουμενιστές επείγουσα υπόθεση προβλεπόμενη από τους Αγίους Πατέρες

 

 

ΕΝΤΕΧΝΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ «ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ» (Δημοσιεύτηκαν την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής μας Επετείου της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821!)

 

 

 

 

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

 

 

[Δείτε Η Καινή Διαθήκη - Άγιοι Πατέρες και Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση, και με βίντεο (ανανεωμένο)]

 

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Ι. ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ