ΟΧΙ ΣΤΙΣ "ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΩΡΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ 2023)

 

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΣΔΟΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Είναι μια καλά προμελετημένη (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 73 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ  https://www.worldometers.info/abortions/ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/abortion , ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ) δολοφονία η αφαίρεση ζωτικών οργάνων από τούς λεγόμενους "εγκεφαλικά νεκρούς" ασθενείς, οι οποίοι είναι ζωντανοί και πολλές φορές έχουν ανανήψει ("ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!" ΓΙΑΤΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ) όπως γνωρίζουμε από τα ιατρικά δεδομένα!  Γι' αυτό οι ιατροί χρειάζονται αναισθησιολόγο πριν την αφαίρεση των οργάνων τους γιατί δεν είναι νεκροί οι "εγκεφαλικά νεκροί" όπως τους ονομάζουν οι επίορκοι ιατροί που τους δολοφονούν ενώ ζητάτε τώρα με "ανθρωποκτόνο νόμο" να αποδεχτούμε την δολοφονία μας "αυτοκτονώντας στην ουσία", ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ καθώς θεωρείτε, ως αντίχριστοι κανίβαλοι μασόνοι σιωνιστές, εκ των πρότερων ότι "συναινούμε σε αυτή την δολοφονία" και την βαπτίζετε "δωρεά οργάνων".

ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΟΥ;  ΡΩΤΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΥΛΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

 "Η ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ" ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ("ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΟΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ "ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ")

"Η ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΙΟΥ ΔΟΤΗ" (ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ) ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΠΟ (ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ) ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΒΙΑΣΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΣΔΟΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Άρθρo 2 , παρ. 1.  "O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας" και Άρθρο 5, παράγραφος 3. "H προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη" ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΚΑΣΙΑΣ".

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ: ΜΟΝΟ Η ΛΗΨΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΟΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑ (ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ) ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ "ΑΚΟΥΣΙΟΥ ΔΟΤΗ" (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ" ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ).  ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ "ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΗΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

Ο ΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΡΚΩΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ-ΑΝΑΝΗΨΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ-ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΔΟΤΗΣ!  ΣΤΟ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ "ΠΕΡΙ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΙΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΤΗ" ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΛΗΠΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΙΟΣ" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 ΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ...   Ή ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ "ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ "ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΜΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!...   ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Άρθρo 2 , παρ. 1.  "O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας" και Άρθρο 5, παράγραφος 3. "H προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη".  Κατεβάστε το Σύνταγμα της Ελλάδας σε μορφή pdf (Όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27 Μαΐου 2008 της Η’ Αναθεωρητικής Bουλής των Ελλήνων) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf .

 

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΜΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ https://rumble.com/vh90r9-28974357.html , https://ugetube.com/watch/zYGEpFvpNquVBQl , https://www.brighteon.com/4d894bdd-254b-477e-98b1-c506d5bcd6ad .
Νόμος 3418: Άρθρο 12, παράγραφος 1: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή».  Ο ΝΟΜΟΣ 3418 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
Σύμφωνα μάλιστα με το Άρθρο 338 του Ν. 4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018: Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν. 3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η.
Άρα η διάταξη του άρθρου 96 του Ν. 4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID-19 είναι για το καλάθι με τα σκουπίδια του δικτατορίσκου Μητσοτάκη. Επίσης στην σύμβαση του Oviedo 1997 (ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5, προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου. Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, καραντίνα, κλπ. αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν. 3418/2005. ΔΥΟ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ https://amazonios.net/katarreei-i-ypochreotikotita-gia-test-tis-kyvernisis-mitsotaki-2i-athoosi-arnithentos-sti-patra .
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 5, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3: «Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Παράγραφος 4: Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ-ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ; ΖΟΜΠΙ; ΒΙΝΤΕΟ: https://ugetube.com/watch/JfSJhKDWrklG5wn , https://www.brighteon.com/d38bd540-cc57-4290-8b5a-588fb691109a  .
ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ (ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΦΤΩΧΟΙ, ΑΠΟΡΟΙ, ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ (ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΝ ΖΟΥΝ Ή ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ (ΨΕΥΤΟ)ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.

 

"ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ" ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΣ "ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΑΡΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΟΤΗΣ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΝΟ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΙΟ ΔΟΤΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ... ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ EMAILS ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ pr@presidency.gr ,
info@presidency.gr , primeminister@primeminister.gr , minister@moh.gov.gr , info@eom.gr , eom@eom.gr , infopar@parliament.gr , ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΣΤΗΝ «ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ», ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ" ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

82,171 DEAD AND 6.5 MILLIONS INJURED FROM THE WORLD BIGGEST GENOCIDAL ANTICHRIST DICTATORSHIP WITH COVID VACCINES OF DEATH IN USA AND EUROPEAN DATABASE OF ADVERSE REACTIONS. 82.171 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html , https://www.brighteon.com/a86918c0-c882-4e86-adcc-1f4e183cf8d4https://ugetube.com/watch/qBNeNPLpLiuOiGo .  SOURCES- ΠΗΓΕΣ: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions .

Will Anyone Be Held Accountable for the 300,000 Americans Murdered by the COVID-19 Shots in 2021? ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ; (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2mkge0-will-anyone-pay-for-the-300000-murdered-in-usa-from-covid-19-shots-in-2021.html , https://www.brighteon.com/8c39feb8-de02-484b-b1fb-114735dd7b38 , https://ugetube.com/watch/trwYX6JlS9kvS2d (VIDEO DOCUMENT - SPREAD THE TRUTH. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ). SOURCES - ΠΗΓΕΣ: https://healthimpactnews.com/2023/will-anyone-be-held-accountable-for-the-300000-americans-murdered-by-the-covid-19-shots-in-2021 , https://healthimpactnews-com.translate.goog/2023/will-anyone-be-held-accountable-for-the-300000-americans-murdered-by-the-covid-19-shots-in-2021/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el .

 

ΘΑΝΑΤΟ-ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΟΦΗΣΕΙΣ; ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2lptnu-world-antichrist-genocidal-dictatorship-with-covid-vaccines-of-death-666.html , https://www.brighteon.com/93a5f1ff-dfff-4cda-a06b-43f71a3b6d47 , https://ugetube.com/watch/OFvG6bZxQjEDG5e .

«Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v20a1l0-orthodox-homology.html , https://www.brighteon.com/76fe92d6-a54b-4d56-9759-9c9943a2bcc4 , https://ugetube.com/watch/2BhBtQrfoRZsV5O ...  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ...»

 

 

Πως μπορούμε να αρνηθούμε την (υποχρεωτική!) δωρεά οργάνων

 Σε ένα κατατοπιστικότατο άρθρο http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_8247.html και σε επικοινωνία που υπήρξε με την αρμόδια (από το νόμο) αρχή του ΕΟΜ (Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων), μπορέσαμε να διαπιστώσουμε τι ισχύει σήμερα και τι θα ισχύει από την 1/7/2013 σχετικά με την μετά θάνατον δωρεά οργάνων. Σύμφωνα με το νόμο 3984/27-62011, καθιερώνεται το μέτρο της «εικαζόμενης συναίνεσης» στη δωρεά ζωτικών οργάνων από τον κάθε πολίτη.

Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για τον τρόπο άρνησης.

 Ευχαριστώ.

 

 Υ.Γ. Σας παραθέτω και τα άρθρα του νόμου.

 Αρθρο 9

 Παράγραφος 2

 «Η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεση του, σύμφωνα με την παράγραφο 3».

 Παράγραφος 3

 «Στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τηρείται αρχείο, όπου καταχωρίζονται οι δηλώσεις πολιτών περί αντίθεσης τους στην αφαίρεση οργάνων τους μετά θάνατο».

 Απάντηση του ΕΟΜ στις 20/07/11:

 

 Αγαπητέ Κύριε, Αγαπητή Κυρία,

 

 Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.).

 

 Σχετικά με το αίτημά σας, σας ενημερώνουμε ότι ο νέος νόμος 3984/2011 (Α150) περί μεταμοσχεύσεων, ορίζει την έναρξη ισχύος της «εικαζόμενης» συναίνεσης» από 01/07/2013.

 Μέχρι τότε ισχύει το καθεστώς της «κάρτας δωρητή οργάνων», όπου δότης μετά θάνατον μπορεί να γίνει μόνο όποιος είναι κάτοχος της σχετικής κάρτας, ή εφόσον συναινέσουν στη δωρεά των οργάνων του οι συγγενείς του.

 

 Στο άρθρο 9 παρ. 2 του ν. 3984/11 προβλέπεται η έκδοση ειδικής Υπουργικής Απόφασης για τον τρόπο συλλογής των αρνητικών δηλώσεων, όμως αυτή δεν έχει ακόμη εκδοθεί, λόγω του πρόσφατου της ψήφισης του νέου νόμου.

 Ο Ε.Ο.Μ. παρ όλα αυτά, προκειμένου να διευκολύνει τους πολίτες στη δήλωση της επιθυμίας τους, συγκεντρώνει τις δηλώσεις των πολιτών που εκφράζουν την άρνησή τους με τη διαδικασία του άρθρου 9 παρ. 3, που προβλέπει έγγραφη δήλωση της άρνησης με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής του πολίτη από αρμόδια αρχή (Κ.Ε.Π., Αστυνομία κ.ο.κ.).

 Σε περίπτωση που η άρνηση αυτή έχει εκφραστεί με τον ως άνω τρόπο, ΔΕΝ θα ληφθούν τα όργανα σε περίπτωση θανάτου του προσώπου. Διευκρινίζουμε εδώ ότι η δωρεά και η λήψη Οργάνων είναι εφικτή μόνο από εκλιπόντες με πιστοποιημένο εγκεφαλικό θάνατο που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σε θάνατο υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες η λήψη των οργάνων δεν είναι εφικτή.

 

 Η «αρνητική δήλωση» αποστέλλεται στον Ε.Ο.Μ. ταχυδρομικά, πρωτοκολλείται και να καταχωρείται σε σχετικό αρχείο, η ισχύς του οποίου θα ξεκινήσει από 01/07/2013. Το πιστοποιητικό που θα εκδίδεται από το «αρνητικό μητρώο» θα σας αποσταλεί κατόπιν της έκδοσης της σχετικής Υπουργικής απόφασης και όχι νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία.

 

 Επισημαίνουμε ότι στη δήλωση θα πρέπει να πιστοποιείται το γνήσιο της υπογραφής, να αναφέρεται ρητά η άρνηση (π.χ. «σε περίπτωση θανάτου δεν επιθυμώ να ληφθούν τα όργανά μου προς μεταμόσχευση») ενώ θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής προσωπικά στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αρ. δελτίου ταυτότητας / διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας με Τ.Κ. και τηλέφωνο επικοινωνίας

 

 Οι δηλώσεις θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση:

Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων

Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών & Οργάνων

Αν. Τσόχα 5, 11521 Αθήνα

 

 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Αθηνά Βαρτζιώτη

Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών & Οργάνων

Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων

 Αν. Τσόχα 5, Αθήνα 11521

 τηλ. 213 2027021, 213 2027000

φαξ 213 2027032, 210 7255066

 e-mail avartzioti@eom.gr , eom@eom.gr

(ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ https://www.eom.gr  ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Τηλεφωνικό Κέντρο: 213 2027000 Fax: 210 6475818 ΚΑΙ e-mail: info@eom.gr ).

ΠΗΓΕΣ: "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ" http://www.pentapostagma.gr/2011/07/blog-post_6179.html  , http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_8247.html .

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ (ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ  ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF) 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ: "ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ) ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ" Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ή ΤΑ ΚΕΠ... ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΤΩΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΟΜΟ" ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΕΡΙ "ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΙΟΥ ΔΟΤΗ!".  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΥΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΟΤΙ ΕΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΚΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝ ΡΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!  

Δυστυχώς η τροποποίηση μιας φράσης στον Νόμο που εισάγεται ἡ ἔννοια τῆς "οἰκογενειακῆς συναινέσεως", διά τοῦ Νόμου 4075/ 2012,  Ἄρθρο 55, παρ. 4, ΦΕΚ 86, τεῦχ. Α΄, 11.4.2012, εἰς τήν ἀρχικήν διατύπωσιν τοῦ Ν. 3984 ἄρθρ. 9, παρ. 2, όχι μόνο δεν αλλάζει την ουσία του ΠΕΡΙ ΤΗΣ (ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ) ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΙΟΥ ΔΟΤΗ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ "ΑΚΟΥΣΙΟΥ ΔΟΤΗ" ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ!  ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ"!...  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ή ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ;  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ;  ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟΙ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του", ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΟΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ "ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ", ΔΗΛΑΔΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!

ΙΔΟΥ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ:  Ο Ν. 4075/2012 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: «Η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του σύμφωνα με την παράγραφο 3. και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του».

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ;) ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ http://www.freevolition.gr/666.htm ". ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ "Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ", Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ" ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.

 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού (ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ) ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm  (συμπληρωμένο).
Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 http://www.freevolition.gr/666.htm ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ". ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗΣ-ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ", ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.

 

 

Η Παγίδα της Δωρεάς οργάνων https://sites.google.com/site/orthodoxy1054/e-pagida-tes-doreas-organon

 

 "Για τους ανθρώπους μεγάλη δόξα στη ζωή είναι η γνώση, αλλά και κακό για όσους την χρησιμοποιούν άσχημα (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος) "

 Ήταν καλοκαίρι του 1998 (πριν από οκτώ χρόνια δηλαδή), όταν αποφάσισα να γίνω δωρητής ιστών και οργάνων, με σκοπό να βοηθήσω ορισμένους συνανθρώπους μου μετά το θάνατό μου, από τη στιγμή που θα είχαν ανάγκη κάποιο από τα (άχρηστα πλέον για εμένα) όργανά μου.

 Έτσι και έγινε και για αρκετό καιρό, παρέμενα ήσυχος (όσο όμως και αδιάφορος για να ερευνήσω πιο προσεκτικά το θέμα), πως έκανα το καθήκον μου σαν άνθρωπος όπως θα το ήθελε ο Θεός .

  Εκείνος όμως που ορίζει αλλά και διαχωρίζει ποιο πραγματικά είναι το καλό, δεν με άφησε για πολύ καιρό στην ηρεμία της πλάνης μου, παρέχοντάς μου τα ερεθίσματα εκείνα έτσι ώστε να αρχίζω να προβληματίζομαι. 

 Στην αρχή, εντύπωση μου προκάλεσαν κάποιες συζητήσεις που είχα με δύο φιλικά μου πρόσωπα (γιατροί και οι δύο αλλά με διαφορετική ειδικότητα ο καθένας), σχετικά με ορισμένα «ύποπτα περιστατικά» που συνέβησαν στην Ελλάδα και σε άτομα που ήταν δωρητές ιστών και οργάνων, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους σε διάφορα νοσοκομεία! Μου ανέφεραν ενδεικτικά κάποιες «λανθασμένες» κινήσεις ορισμένων (οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται γιατροί αλλά στην ουσία μόνο το συμφέρον της υγείας των δωρητών ιστών και οργάνων δεν υπηρετούν), που στάθηκαν αρκετές για να μετατρέψουν κάποιους ανύποπτους ασθενείς-δωρητές (των οποίων η κατάσταση της υγείας εξελισσόταν απόλυτα ομαλά) σε «αποθήκες ανταλλακτικών»!

 Αφού τα κράτησα όλα αυτά σε κάποια άκρη του μυαλού μου, ύστερα από ένα μικρό χρονικό διάστημα άρχισε να διαφαίνεται ο δρόμος, που έμελλε να με οδηγήσει στην πηγή της αλήθειας .

 Πιο συγκεκριμένα , καθώς ξεφύλλιζα μία εφημερίδα συνάντησα ένα άρθρο κάποιου Μητροπολίτη, το οποίο είχε ως θέμα τη δωρεά ιστών και οργάνων. Εκεί ο Σεβασμιότατος ανέφερε χαρακτηριστικά , πως «η πολυδιαφημισμένη αυτή πράξη είναι στην ουσία ένας φόνος, αφού για να είναι χρήσιμα τα όργανα που θα αφαιρεθούν πρέπει ο δότης να είναι ζωντανός!!! Ο άνθρωπος όμως σαν δισυπόστατο ον που είναι, αποτελείται από σώμα και ψυχή και κατά συνέπεια δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ποιες μυστικές ενέργειες μπορεί να πραγματοποιεί με την αθάνατη ψυχή του (αν και κλινικά ή εγκεφαλικά «νεκρός»), εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν δηλαδή έχει στραφεί προς τον Θεό για να ζητήσει συγχώρηση για τις αμαρτίες του, κατανοώντας τη ματαιότητα αυτού του κόσμου (πράγμα πολύ πιθανό αν αναλογιστούμε την τραγική σωματική του κατάσταση, την οποία ψυχικά αντιλαμβάνεται και βιώνει), αν εμείς διακόπτουμε βίαια κάτι τέτοιο, κάτι που για εκείνον αποτελεί την τελευταία προσπάθεια αποκατάστασης της Σχέσης του με τον Θεό, όπως επίσης και αν αιτείται μία ακόμα ευκαιρία Σωτηρίας, για να αξιωθεί να μετανοήσει πραγματικά όπως ο Κύριος ορίζει και προτρέπει, για να συγχωρήσει, να εξομολογηθεί, να μεταλάβει, να κάνει δηλαδή τις Πράξεις εκείνες οι οποίες είναι ικανές να τον οδηγήσουν στη Βασιλεία του Δημιουργού του. Ας σκεφτούμε πως αυτά τα αιτήματα δικαιούται να τα ζητήσει, αφού είναι ακόμα ζωντανός!».

 Έπειτα από όλα αυτά, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο πιθανό είναι να εισακούσει ο Θεός τα αιτήματα ενός τέτοιου ανθρώπου και να του επιτρέψει να επανακτήσει την υγεία του, έτσι ώστε να μπορέσει αυτοθελήτως να προετοιμαστεί κατάλληλα για το «Μεγάλο Ταξίδι».

 Αξίζει επίσης να τονιστεί πως αυτή είναι μία μόνο από τις αιτίες, που ο Θεός μπορεί να καταστήσει υγιή και πάλι κάποιον που θεωρείται κλινικά ή εγκεφαλικά «νεκρός», αφού δεν είναι δυνατό να εξερευνήσουμε την Πνευματικότητα του Κυρίου, η Οποία παραμένει ακατανόητη αλλά και ασύλληπτη. 

 Έχοντας λάβει υπόψη μου όλα εκείνα που διάβασα στο συγκεκριμένο άρθρο, έκρινα πως θα ήταν αναγκαίο να ακούσω και την άποψη της ιατρικής και για το λόγο αυτό επισκέφθηκα ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας , το νοσοκομείο στο οποίο είχα γίνει δωρητής ιστών και οργάνων.

 Εισερχόμενος εκεί κατευθύνθηκα προς την αρμόδια Υπηρεσία (Εξωνεφρικής Κάθαρσης και Μεταμοσχεύσεων), ζητώντας κάποιον υπεύθυνο για να συζητήσω λίγο μαζί του. Χωρίς να το επιδιώξω με παρέπεμψαν στον Διευθυντή της Υπηρεσίας, ο οποίος έδειξε πρόθυμος να με ακούσει.

 Ξεκινώντας τη συζήτηση τον ρώτησα εάν ο δότης είναι ζωντανός κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης των οργάνων του, καθώς και με ποιο τρόπο γίνεται η όλη διαδικασία .

 Η απάντησή του ήταν απόλυτα διαφωτιστική: «Για να έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα όργανα ενός δότη, πρέπει οπωσδήποτε να του τα αφαιρέσουμε ενώ αυτός είναι ακόμα ζωντανός!!! Και για να είμαστε απόλυτα σίγουροι πως δεν πρόκειται να ξυπνήσει, ο αναισθησιολόγος τον υποβάλλει σε ολική νάρκωση(!), με σκοπό να διασφαλιστεί έτσι η ομαλή εξέλιξη της επέμβασης»!!!

 Προσπαθώντας να συγκρατήσω τον εαυτό μου και εκτιμώντας παράλληλα την ειλικρίνειά του, τον ρώτησα όσο πιο ήπια μπορούσα αν κατά την άποψη της επιστήμης, υπάρχουν πραγματικά πιθανότητες να ξυπνήσει ένας τέτοιος ασθενής, αφού με τη μεγάλη πρόοδο που παρουσιάζει η ιατρική, ανθρώπους που σήμερα τους θεωρεί κλινικά ή εγκεφαλικά «νεκρούς», σε λίγα χρόνια μπορεί να τους δίνει ελπίδες επαναφοράς.

 Και αυτή του η απάντηση όμως ήταν το ίδιο ειλικρινής αλλά και το ίδιο εξοργιστική με την προηγούμενη: «Για να τον υποβάλλουμε σε ολική νάρκωση ασφαλώς και υπάρχουν πιθανότητες να ξυπνήσει!!! Και όπως σωστά παρατήρησες, η ιατρική καθώς και γενικότερα η επιστήμη, λόγω της εξέλιξης είναι συχνά υποχρεωμένη να αναθεωρεί τις απόψεις της».

 «Άρα πρόκειται για φόνο!» συμπέρανα και χωρίς να συνεχίσω άλλο τη συζήτηση, ζήτησα τη διαγραφή μου από τους καταλόγους των δωρητών ιστών και οργάνων του νοσοκομείου, για να πάρω τη διαβεβαίωση πως ύστερα από κάποιες ημέρες, θα λάμβανα το χαρτί της διαγραφής στο σπίτι μου (όπως και έγινε). 

 Το μέγεθος της αμαρτίας αυτής όμως, είναι πολύ μεγαλύτερο και δεν περιορίζεται μόνο στο φόνο της ιατρικής, αλλά προεκτείνεται και στον ίδιο το δότη με τη μορφή της αυτοκτονίας, αφού ο καθένας που αποφασίζει να δώσει τη συγκατάθεσή του για κάτι τέτοιο, στην πραγματικότητα εξουσιοδοτεί με τον πιο επίσημο τρόπο κάποιους που θέλουν να λέγονται γιατροί, κάποιους που γνωρίζουν ότι έχει πιθανότητες να ξυπνήσει και για το λόγο αυτό λαμβάνουν τα μέτρα τους για να μην ξυπνήσει, όχι να τον γιατρέψουν, αλλά να τον τεμαχίσουν ζωντανό! Και όπως μας προειδοποιούν οι Άγιοι με τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος, εκείνον που αυτοκτονεί δεν επιτρέπεται να τον κηδεύει η Εκκλησία, διότι ο Θεός τον κατατάσσει χωρίς Κρίση στους κολασμένους, σε εκείνους δηλαδή που θα οδηγηθούν οριστικά στην κόλαση κατά την Ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου μας.

 Ας σταματήσουν λοιπόν τα παιχνίδια με τις ανθρώπινες ζωές κάποιοι «επιστήμονες», διότι είτε βρίσκονται στον κλάδο της Γενετικής (όπου και εκεί τα ίδια κάνουν με τα έμβρυα , τα οποία δεν τα θεωρούν ανθρώπους!), είτε βρίσκονται στις Μεταμοσχεύσεις, το ψέμα που χρησιμοποιούν ως άλλοθι είναι το ίδιο:

 «Όλα γίνονται για το καλό των ανθρώπων»!

 Και ας φροντίσουμε να ενημερωνόμαστε περισσότερο και εμείς, προτού λάβουμε κάποια τόσο επικίνδυνη απόφαση, αλλά και να ενημερώνουμε παράλληλα και όσους δεν γνωρίζουν, διότι η αδιαφορία για ορθή και αντικειμενική ενημέρωση σε τόσο σοβαρά θέματα (θέματα κυριολεκτικά ζωής και θανάτου), μπορεί να αποδειχθεί η αιώνια Καταδίκη μας .

 Τέλος, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ ως κατηχητής, σε μία ακόμη λανθασμένη απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία αποφάσισε να γίνουν τα μέλη της (τα οποία σέβομαι και τιμώ απόλυτα ως Ιερείς) δωρητές οργάνων!

 

 [Από το 1998, χρονιά κατά την οποία ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου της Ιεράς Συνόδου, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κύριος Χριστόδουλος , η Ιερά Σύνοδος έχει λάβει (εκτός από την συγκεκριμένη) και άλλες τραγικές αποφάσεις, παντελώς αντίθετες με τους Αγίους και Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας, όπως για παράδειγμα:  α) Να υποδεχθεί τον Πάπα ως αρχηγό Εκκλησίας (!), από τη στιγμή που όλοι οι Άγιοι της Πίστεώς μας αποκαλούν τον Πάπα αρχιαιρεσιάρχη (αφού από αυτόν προήλθε το Σχίσμα της Εκκλησίας, αλλά και οι μεγαλύτερες αιρέσεις που υπάρχουν σήμερα στον πλανήτη) και μας προτρέπουν να τον αποφεύγουμε (για το ρόλο που διαδραματίζει με το αξίωμά του τόσους αιώνες μέσα στο Χριστιανισμό, αλλά και για τα δεινά που του προκάλεσε και συνεχίζει να του προκαλεί, παραμένοντας αμετακίνητος στις αιρετικές απόψεις του και διατηρώντας έτσι διασπασμένο το Ποίμνιο του Χριστού), όπως κάποιος αποφεύγει το φίδι.  β) Να καταργήσει τους Ιερούς Εξορκισμούς(!), που οι ίδιοι οι Άγιοι έχουν γράψει και παραδώσει στην Εκκλησία , με σκοπό την καταπολέμηση των δαιμονικών πνευμάτων, τα οποία κατακυριεύουν ορισμένους συνανθρώπους μας.  γ) Να αποφεύγει τόσον καιρό να καταδικάσει τις πράξεις ορισμένων Ιερέων, όπως επίσης και να επιβάλλει σε εκείνους τις ποινές που προβλέπουν οι Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας (ενώ είχε τα στοιχεία για κάτι τέτοιο), με αποτέλεσμα να σκανδαλιστούν εκατομμύρια πιστών, από τη στιγμή που οι εχθροί (και μη) του Χριστού, έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα σκάνδαλα.

 Βέβαια, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο μεγαλύτερος Προφήτης της Ορθοδοξίας, είχε επισημάνει στα Κηρύγματά του πως θα υπάρξουν σοβαρά παραπτώματα από Ιερείς στο μέλλον. Για τον λόγο αυτό δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την Προτροπή της Αγίας Γραφής, που μας διδάσκει «να πειθαρχούμε στον Θεό, περισσότερο από ό,τι πειθαρχούμε στους ανθρώπους».

 Δόξα τω Θεώ που υπάρχουν ακόμη αρκετοί άξιοι ΑΙερείς στην πατρίδα μας, τους οποίους μπορεί να εμπιστευτεί ο πιστός λαός του Θεού, αφού ακολουθώντας την Αγία Γραφή και γενικότερα τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας, είναι σε θέση να καθοδηγήσουν με υπευθυνότητα και ασφάλεια το πλήρωμά Της].

 

ΠΗΓΗ: Η Παγίδα της Δωρεάς οργάνων

(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΓΚΥΛΕΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ;  ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ  ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ (ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ Ή ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ) ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ:  ΓΙΑΤΙ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)»).

 

 

 

Δωρεά οργάνων, η Απάτη με αποδείξεις: «Ο “εγκεφαλικός θάνατος” δεν είναι θάνατος» (Διακήρυξη επιστημόνων https://sites.google.com/site/orthodoxy1054/dorea-organon-e-apate-me-apodeixeis-o-enkephalikos-thanatos-den-einai-thanatos-diakeryxe-epistemonon-

Των: Paul A. Byrne, πρώην Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ρωμαιοκαθολικών, Cicero G. Coimbra, Καθηγητού Κλινικής Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο στη Βραζιλία, Robert Spaemann, Ομοτίμου Καθηγητού Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου, Mercedes Arzú Wilson, Προέδρου του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Οικογένεια και της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Οικογένεια.

Εισαγωγή

Στις 3 και 4 Φεβρουαρίου του 2005, η Παπική Ακαδημία Επιστημών σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση για την Οικογένεια, φιλοξένησαν Συνδιάσκεψη στο Βατικανό με θέμα τα «Σημεία του Θανάτου».

Το παρόν κείμενο είναι βασισμένο στις εργασίες που υποβλήθηκαν στην Παπική Ακαδημία Επιστημών, καθώς και στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διημερίδα εκεί.


Η Συνδιάσκεψη συνεκλήθη από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β΄ με σκοπό την επανεξέταση των σημείων του θανάτου και την επαλήθευση, σε καθαρά επιστημονικό επίπεδο, της εγκυρότητας των κριτηρίων του «εγκεφαλικού θανάτου».

Σε μήνυμά του προς την Ακαδημία Επιστημών, ο Πάπας δήλωσε το Φεβρουάριο του 2005 ότι υποστηρίζει την πρακτική της μεταμοσχεύσεως οργάνων μόνο από νεκρούς και προειδοποίησε ότι οι μεταμοσχεύσεις είναι αποδεκτές μόνον, όταν διεξάγονται με τρόπο που εγγυάται το σεβασμό προς τη ζωή και τον άνθρωπο.

Το υπόβαθρο

Το 1968 τα κριτήρια του Χάρβαρντ για τον καθορισμό του «εγκεφαλικού θανάτου», δημοσιεύθηκαν στην Επιθεώρηση του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου με τον τίτλο «Ορισμός του μη αναστρέψιμου κώματος». Αυτό το άρθρο εστερείτο αποδεικτικών στοιχείων, τόσο από πλευράς επιστημονικής έρευνας, όσο και από πλευράς περιπτώσεων ασθενών. Γι’ αυτό και η πλειονότητα των επιστημόνων στη Συνδιάσκεψη της Ρώμης, δήλωσαν ότι τα κριτήρια του Χάρβαρντ δεν είχαν επιστημονική εγκυρότητα.

Το 2002 δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα παγκόσμιας έρευνας στη Νευρολογία, σύμφωνα με τα οποία «δεν υπάρχει παγκόσμια ομοφωνία για τα διαγνωστικά κριτήρια» και αναγνωρίζεται η ύπαρξη «άλυτων θεμάτων παγκοσμίως».


Πράγματι, μεταξύ 1968 και 1978 κοινοποιήθηκαν τουλάχιστον 30 ανόμοια σετ κριτηρίων, στα οποία έκτοτε έχουν προστεθεί πολύ περισσότερα. Κάθε νέο σετ κριτηρίων τείνει να είναι λιγότερο αυστηρό από τα προηγούμενα και κανένα δεν βασίζεται στην επιστημονική μέθοδο της παρατήρησης και της επαληθεύσιμης υπόθεσης.


Πολλοί ιατροί, οι οποίοι αισθάνονται ότι παραβιάζεται ο Ιπποκρατικός Όρκος με την αποδοχή τόσο διαφορετικών μεταξύ τους κριτηρίων, αισθάνονται την ανάγκη να αποκαλύψουν την πλάνη του «εγκεφαλικού θανάτου», διότι διακυβεύεται η καλή φήμη του ιατρικού επαγγέλματος.

Φιλοσοφικοί στοχασμοί

Στην παρουσίασή του στην Παπική Ακαδημία Επιστημών ο Robert Spaemann, διακεκριμένος καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου, παρέθεσε τα λόγια του Πάπα Πίου του ΙΒ΄, ο οποίος διεκήρυττε ότι «η ανθρώπινη ζωή συνεχίζεται όταν οι βασικές λειτουργίες της εκδηλώνονται ακόμα και με τη βοήθεια τεχνητών διαδικασιών».

Ο καθηγητής Spaemann επεσήμανε ότι «η επιστήμη δεν προϋποθέτει πλέον τη φυσιολογική κατανόηση της ζωής και του θανάτου. Στην πραγματικότητα ακυρώνει τη φυσιολογική ανθρώπινη αντίληψη, ονομάζοντας νεκρά, ανθρώπινα όντα που γίνεται αντιληπτό ότι ζουν ακόμη.
Αυτή η νέα προσέγγιση στον ορισμό του θανάτου», συνέχισε ο Γερμανός επιστήμονας, «αντικατοπτρίζει διαφορετικές προτεραιότητες. Δεν είναι πια το όφελος του ασθενούς που βρίσκεται αντιμέτωπος με το θάνατο, αλλά τα συμφέροντα άλλων ανθρώπων που ανακηρύττουν νεκρό, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, τον άνθρωπο που πεθαίνει. Αυτά τα συμφέροντα δεν είναι τα συμφέροντα του ασθενούς, αφού στοχεύουν στο να τον εξουδετερώσουν, ως υποκείμενο των δικών του συμφερόντων, το ταχύτερο δυνατόν».

Ο καθηγητής Spaemann παρέθεσε ακόμη τα λόγια Γερμανού αναισθησιολόγου: «Οι “εγκεφαλικά νεκροί” δεν είναι νεκροί, αλλά ασθενείς αντιμέτωποι με το θάνατο».

Ιατρικές αποδείξεις

Ο Dr Paul Byrne, νεογνολόγος από το Οχάϊο, κατέθεσε: «Όλα τα σημεία ζωής των δοτών είναι ακόμη παρόντα πριν τη λήψη των οργάνων· για παράδειγμα: Σταθερή θερμοκρασία σώματος και πίεση, η καρδιά χτυπάει, τα ζωτικά όργανα, όπως το συκώτι και τα νεφρά, λειτουργούν και ο δότης αναπνέει με τη βοήθεια αναπνευστήρα».
Και συνέχισε: «Μετά τον πραγματικό θάνατο τα μη διπλά ζωτικά όργανα δεν μπορούν να μεταμοσχευθούν. Αλλά η σημαντική ερώτηση είναι: Είναι ηθικά επιτρεπτό να τερματισθεί μια ζωή για να σωθεί μία άλλη; Στην ιατρική προστατεύουμε, διατηρούμε, παρατείνουμε τη ζωή και αναβάλλουμε το θάνατο. Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε σώμα και ψυχή ενωμένα.

Η παρατήρηση της παύσεως της λειτουργίας του εγκεφάλου ή κάποιου άλλου σωματικού οργάνου, δεν αποτελεί ένδειξη καταστροφής αυτού του οργάνου, πόσο μάλλον θανάτου». 

Η υπεράσπιση των κριτηρίων

Κάποιοι συμμετέχοντες στη Συνδιάσκεψη του Φεβρουαρίου υπερασπίσθηκαν τη χρήση των κριτηρίων του «εγκεφαλικού θανάτου».
Ο Dr Stewart Younger, από το Πανεπιστήμιο του Οχάϊο, παραδέχθηκε ότι οι «εγκεφαλικά νεκροί» δότες είναι ζωντανοί, αλλά ισχυρίσθηκε ότι αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για τη λήψη των οργάνων τους.

Ο Dr Conrado Estol , νευρολόγος από το Μπουένος Άϊρες, ο οποίος είναι υπέρ της απόκτησης οργάνων για μεταμοσχεύσεις, παρουσίασε ένα δραματικό βίντεο ενός ανθρώπου που είχε διαγνωσθεί «εγκεφαλικά νεκρός», ο οποίος προσπάθησε να ανασηκωθεί και να σταυρώσει τα χέρια του, παρόλο που ο Dr Estol διαβεβαίωσε το ακροατήριο ότι ο δότης ήταν πτώμα.

Ο Dr Didier Houssin, Γάλλος μεταμοσχευτής, αναγνώρισε τις δυσκολίες που προκύπτουν από τις διαφορές των ποικίλων κριτηρίων του «εγκεφαλικού θανάτου». Παρατήρησε ότι «ο θάνατος είναι ιατρικό γεγονός, βιολογική διαδικασία, φιλοσοφικό ζήτημα και επίσης κοινωνικό γεγονός. Είναι δύσκολο για μια κοινωνία να αποδεχθεί ότι ένας άνθρωπος είναι ζωντανός σε έναν τόπο και νεκρός σε κάποιον άλλο».

Ο Dr Jean Didier Vincent υποστήριξε την έννοια του «εγκεφαλικού θανάτου», αλλά ερωτηθείς για την περίπτωση μιας εγκύου που έχει διαγνωσθεί «εγκεφαλικά νεκρή» και συνεχίζει - με μηχανική υποστήριξη - την εγκυμοσύνη της, παράγοντας μάλιστα και γάλα για το αγέννητο παιδί της, παραδέχθηκε ότι μπορεί να υπάρχει ελάχιστη ορμονική παραγωγή στον εγκέφαλό της (δείγμα δηλαδή εγκεφάλου που λειτουργεί).

Η δοκιμασία της άπνοιας

Στην παρουσίασή του στη Συνδιάσκεψη ο Dr Cicero Coimbra, κλινικός νευρολόγος στο Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο στη Βραζιλία, καταδίκασε έντονα τη σκληρότητα της δοκιμασίας της άπνοιας, κατά την οποία αποσύρεται η μηχανική αναπνευστική στήριξη από τον ασθενή μέχρι και 10 λεπτά, ώστε να προσδιορισθεί αν θα αρχίσει αυτός να αναπνέει αυτόνομα. Αυτό αποτελεί μέρος της διαδικασίας που ακολουθείται, πριν δηλωθεί ένας ασθενής με εγκεφαλική βλάβη «εγκεφαλικά νεκρός».

Ο Dr Coimbra διευκρίνισε ότι αυτή η δοκιμασία εμποδίζει σημαντικά την πιθανή ανάρρωση ενός ασθενούς με εγκεφαλική βλάβη και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο. «Ένας μεγάλος αριθμός ασθενών με εγκεφαλική βλάβη, ακόμα και σε βαθύ κώμα, μπορούν να επανέλθουν σε μια φυσιολογική ζωή.
Ωστόσο, η δοκιμασία της άπνοιας (η οποία θεωρείται το πιο σημαντικό βήμα για τη διάγνωση του “εγκεφαλικού θανάτου”), μπορεί να επιφέρει μη αναστρέψιμη ενδοκρανιακή διαταραχή της κυκλοφορίας, ή ακόμα και καρδιακή παύση». 


Ο Dr Coimbra κατέληξε ότι η δοκιμασία της άπνοιας θα έπρεπε να θεωρείται ανήθικη και να ανακηρυχθεί παράνομη ως μία απάνθρωπη ιατρική διαδικασία.
Αν οι συγγενείς πληροφορούνταν για τη σκληρότητα και τον κίνδυνο της διαδικασίας, δήλωσε, οι περισσότεροι θα αρνούνταν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Ο Dr Yoshio Watanabe, καρδιολόγος από την Ιαπωνία, συμφώνησε λέγοντας ότι αν οι ασθενείς δεν υποβάλλονταν στη δοκιμασία της άπνοιας, θα είχαν 60% πιθανότητα αποκατάστασης στη φυσιολογική ζωή, με έγκαιρη θεραπευτική υποθερμία.

Το ζήτημα της πιθανής ανάρρωσης ασθενών με εγκεφαλική βλάβη, απασχόλησε επίσης τον Dr David Hill, Βρετανό αναισθησιολόγο και λέκτορα στο Cambridge.


Ο Dr Hill παρατήρησε: «Θα πρέπει να τονισθεί, πρώτον, ότι κάποιες λειτουργίες, ή τουλάχιστον κάποια δραστηριότητα στον εγκέφαλο, ακόμη συνεχίζονται και δεύτερον, ότι ο μόνος σκοπός που δηλώνεται ένας ασθενής νεκρός, αντί για “πλησίον του θανάτου”, είναι η απόκτηση βιώσιμων οργάνων για μεταμόσχευση.

Η χρήση αυτών των κριτηρίων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως όφελος για τον ασθενή που βρίσκεται αντιμέτωπος με τον θάνατο, αλλά μόνον (αντίθετα με τις Ιπποκρατικές αρχές) ως πιθανό όφελος για τον παραλήπτη των οργάνων αυτού του ασθενούς».

Η εξαπάτηση

Ο Dr Hill ανέφερε ότι η υιοθέτηση των κριτηρίων του «εγκεφαλικού θανάτου», έλυσε το παλαιότερο πρόβλημα των αποτυχημένων μεταμοσχευτικών προσπαθειών, λόγω της καταστροφής των οργάνων που λαμβάνονταν μετά το θάνατο του ασθενούς, «επιτρέποντας την απόκτηση ζωτικών οργάνων πριν την απόσυρση της μηχανικής υποστήριξης και χωρίς να υπάρχουν οι νομικές συνέπειες, που κανονικά θα ακολουθούσαν αυτήν την πρακτική».

Ο Dr Hill παρατήρησε ότι η αποδοχή του κόσμου για αυτά τα νέα κριτήρια οφείλεται στη σχετική διαφήμιση, αλλά και στην άγνοια για τις εμπλεκόμενες διαδικασίες.


«Δεν γίνεται γενικά αντιληπτό», είπε, «ότι η μηχανική υποστήριξη δεν αποσύρεται πριν ληφθούν τα όργανα, ούτε ότι χρειάζεται κάποια μορφή αναισθησίας στην οποία υποβάλλεται ο δότης κατά τη διάρκεια της εγχείρησης.
Όσο όμως αυξάνεται η γνώση των διαδικασιών», επεσήμανε, «τόσο η άρνηση των συγγενών για αφαίρεση οργάνων αυξάνεται, όπως για παράδειγμα στη Βρετανία, όπου το ποσοστό άρνησης αυξήθηκε από 30% που ήταν το 1992, σε 44% το 2004».

Μάλιστα ο Dr Hill ανέφερε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχει αυξανόμενη πίεση των πολιτών να υπογράψουν και να έχουν πάντα μαζί τους κάρτες δωρητών, που εξουσιοδοτούν τους γιατρούς να χρησιμοποιήσουν τα ζωτικά τους όργανα.


Σήμερα μόνο το 19% του πληθυσμού της χώρας έχουν εγγραφεί ως δωρητές οργάνων, αλλά τα έντυπα κυκλοφορίας των οχημάτων, οι αιτήσεις για άδεια οδήγησης και λοιπά δημόσια έγγραφα έχουν ειδικά «κουτάκια», όπου οι πολίτες καλούνται να δώσουν εκ των προτέρων τη συγκατάθεσή τους· ακόμα και τα παιδιά ενθαρρύνονται να υπογράψουν.

Όλα αυτά τα έγγραφα αναφέρουν ότι τα όργανα μπορούν να ληφθούν «μετά το θάνατό μου», αλλά δεν υπάρχει πουθενά ορισμός του τι ορίζεται ως «θάνατος». Η αποδοχή των μεταμοσχεύσεων στηρίζεται στην έλλειψη κατανόησης που έχει ο κόσμος για τη διαδικασία.

Ο επίσκοπος στο Lincoln (Νebraska), Fabian Bruskewitz, τόνισε ότι «κανείς αξιοσέβαστος, κατηρτισμένος θεολόγος, δεν έχει πει ότι οι λόγοι του Ιησού “μείζονα ταύτης αγάπην ουδείς έχει, ίνα τις την ψυχήν αυτού θη υπέρ των φίλων αυτού” (Ιωάννης, 15,13), αποτελούν εντολή ή ακόμη άδεια για συγκατάθεση προς αυτοκτονία, ώστε να συνεχισθεί η γήινη ζωή κάποιου άλλου».


Ο επίσκοπος παρατήρησε ότι η σύγχρονη τεχνολογία, επιτρέπει στους γιατρούς να παρακολουθήσουν την εγκεφαλική δραστηριότητα «στα εξωτερικά ένα ή δύο εκατοστά του εγκεφάλου». Και ρωτά: «Έχουμε λοιπόν ηθική βεβαιότητα, η οποία θα μπορούσε καθ’ οιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί αποδεικτική, σχετικά με την ύπαρξη, πόσο μάλλον με την παύση της εγκεφαλικής δραστηριότητας;».

Υπό το φως των σημαντικών ερωτημάτων για την εγκυρότητα των κριτηρίων του «εγκεφαλικού θανάτου», ο Καθηγητής Φιλοσοφίας Josef Seifert υποστήριξε ότι θα πρέπει να επικαλεσθούμε την αληθινή και εμφανή ηθική αρχή, ότι «ακόμα και μια ελάχιστη λογική αμφιβολία να υπάρχει, ότι οι πράξεις μας σκοτώνουν ένα άλλο ανθρώπινο ον, θα πρέπει να απέχουμε από αυτές».

Σημείωση: Το κείμενο μέχρις εδώ ανήκει στους τέσσερις επιστήμονες που αναφέρονται στην αρχή του άρθρου και αποτελεί ουσιαστικά μια έκθεση των εργασιών της Συνδιασκέψεως που συνεκάλεσε ο Πάπας. Το κείμενο με τα συμπεράσματα που ακολουθεί, υπογράφεται από μια ευρύτερη ομάδα επιστημόνων. Τα ονόματά τους ευρίσκονται στο τέλος της Διακηρύξεως.

Τα συμπεράσματα μετά την εξέταση των κριτηρίων του «εγκεφαλικού θανάτου»

1. Από τη μια πλευρά η Εκκλησία αναγνωρίζει, συνεπής προς την παράδοσή της, ότι η ιερότητα όλης της ανθρώπινης ζωής από τη σύλληψη έως το φυσικό τέλος, πρέπει να γίνεται απολύτως σεβαστή και να υποστηρίζεται. Από την άλλη, μια κοσμική κοινωνία τείνει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα της ζωής.

2. Οι Ρωμαιοκαθολικοί υπήρξαν πάντοτε αντίθετοι προς την καταστροφή της ανθρώπινης ζωής πριν τη γέννησή της, διαμέσου εκτρώσεως και εξίσου καταδικάζουν τον πρόωρο τερματισμό της ζωής ενός αθώου δότη, ώστε να παραταθεί η ζωή κάποιου άλλου διαμέσου της μεταμοσχεύσεως μη διπλών ζωτικών οργάνων.
«Είναι ηθικώς ανεπίτρεπτο να επέλθει ακρωτηριασμός που θα προκαλέσει την αναπηρία ή ακόμη και το θάνατο ενός ανθρώπου, ακόμη και για να καθυστερήσει ο θάνατος άλλων. Δεν είναι ποτέ θεμιτό να σκοτώσουμε έναν άνθρωπο για να σώσουμε κάποιον άλλον».

3. «Ούτε μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί ενώπιον άλλων ύπουλων, αλλά όχι λιγότερο σοβαρών μορφών ευθανασίας».

4. «Ο θάνατος ενός ανθρώπου αποτελεί μοναδικό γεγονός, που συνίσταται στην πλήρη διάλυση του ενός και ενιαίου συνόλου που είναι το πρόσωπο. Ο θάνατος είναι το αποτέλεσμα του χωρισμού της ψυχής από το σώμα του ανθρώπου».

5. Η παραδοχή της μοναδικής αξιοπρέπειας του ανθρωπίνου προσώπου έχει μία επιπλέον συνέπεια: Τα ζωτικά όργανα, που δεν βρίσκονται στο σώμα διπλά, μπορούν να αφαιρεθούν μόνο μετά το θάνατο, δηλαδή από το σώμα κάποιου που είναι σίγουρα νεκρός. Αυτή η απαίτηση είναι αυτονόητη, διότι το να ενεργήσουμε διαφορετικά θα σήμαινε σκόπιμα να προκαλέσουμε το θάνατο του δότη, για να διαχειρισθούμε τα όργανά του.
Ο φυσικός ηθικός νόμος αποκλείει την αφαίρεση προς μεταμόσχευση ζωτικών μη διπλών οργάνων, από ένα πρόσωπο που δεν είναι σίγουρα νεκρό. Η δήλωση του «εγκεφαλικού θανάτου» δεν είναι επαρκής, ώστε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ένας ασθενής είναι σίγουρα νεκρός. Ούτε είναι επαρκής για να καταλήξουμε σε ηθική βεβαιότητα.


6. Πολλοί στην ιατρική και επιστημονική κοινότητα ισχυρίζονται, ότι τα κριτήρια του «εγκεφαλικού θανάτου» είναι επαρκή για να οδηγηθούμε σε ηθική βεβαιότητα, σχετικά με τον ίδιο το θάνατο. Όμως, αυξανόμενες ιατρικές και επιστημονικές αποδείξεις αντικρούουν αυτόν τον ισχυρισμό.
Τα νευρολογικά κριτήρια μόνα τους δεν είναι αρκετά για να οδηγήσουν σε ηθική βεβαιότητα σχετικά με το θάνατο, και είναι απολύτως ανίκανα να οδηγήσουν σε απτή βεβαιότητα ότι έχει επέλθει ο θάνατος.

7. Είναι καταφανές ότι δεν υπάρχει ένα νευρολογικό κριτήριο, κοινό για τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, για να ορίσει το βέβαιο θάνατο. Αλλά χρησιμοποιούνται διαφορετικά σετ νευρολογικών κριτηρίων, χωρίς να υπάρχει παγκόσμια ομοφωνία.

8. Τα νευρολογικά κριτήρια δεν είναι επαρκή για τη δήλωση του θανάτου, όταν λειτουργεί το καρδιοαναπνευστικό σύστημα. Αυτά τα νευρολογικά κριτήρια ελέγχουν την απουσία ορισμένων συγκεκριμένων εγκεφαλικών αντανακλαστικών.

9. Η δοκιμασία της άπνοιας - η απομάκρυνση της αναπνευστικής στήριξης - διατάσσεται ως μέρος της νευρολογικής διάγνωσης και κατά παράδοξο τρόπο, εφαρμόζεται για να διασφαλίσει τη μη αναστρεψιμότητα. Όμως, η δοκιμασία της άπνοιας βλάπτει την έκβαση, ή προκαλεί ακόμη και το θάνατο, σε ασθενείς με βαριά εγκεφαλική βλάβη.

10. Υπάρχουν συντριπτικές ιατρικές και επιστημονικές αποδείξεις, ότι η πλήρης και μη αναστρέψιμη παύση όλης της εγκεφαλικής δραστηριότητας (στον εγκέφαλο, στην παρεγκεφαλίδα και στο στέλεχος του εγκεφάλου), δεν αποτελεί απόδειξη θανάτου. Η πλήρης παύση της εγκεφαλικής δραστηριότητας δεν μπορεί να αξιολογηθεί επαρκώς. Η μη αναστρεψιμότητα αποτελεί πρόγνωση και όχι γεγονός υποκείμενο σε ιατρική παρατήρηση.

11. Η διάγνωση του θανάτου με νευρολογικά κριτήρια μόνον, αποτελεί θεωρία και όχι επιστημονικό γεγονός. Δεν αρκεί για να εξαλειφθεί η υπόθεση ύπαρξης ζωής.

12. Κανένας απολύτως νόμος δεν πρέπει να προσπαθεί να καταστήσει θεμιτό αυτό που είναι εγγενώς κακό. «Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, ότι ένας νόμος που παραβιάζει το φυσικό δικαίωμα ενός ανθρώπου στη ζωή είναι άδικος και, ως τέτοιος, δεν είναι έγκυρος ως νόμος.
Γι’αυτό το λόγο κάνω επείγουσα έκκληση σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να μην περνούν νόμους, οι οποίοι αψηφώντας την αξιοπρέπεια του ανθρωπίνου προσώπου, υποσκάπτουν το ίδιο το οικοδόμημα της κοινωνίας».

13. Ο τερματισμός μιας αθώας ζωής, αναζητώντας τη σωτηρία μιας άλλης, όπως στην περίπτωση της μεταμόσχευσης μη διπλών ζωτικών οργάνων, δεν μετριάζει το κακό της αφαίρεσης μίας αθώας ανθρώπινης ζωής. Το κακό δεν πρέπει να γίνεται, ακόμα και όταν μπορεί να προκύψει καλό από αυτό.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ:

1. J. A. Armour, ιατρός, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sacred Heart, Montreal, Quebec.

2. Fabian Bruskewitz, επίσκοπος στο Lincoln, Nebraska.

3. Paul A. Byrne, πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρωμαιοκαθολικών, Αμερική.

4. Pilar Mercado Calva, καθηγητής, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Anahuac, Μεξικό.

5. Cicero G. Coimbra, καθηγητής Κλινικής Νευρολογίας, Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο Σάο Πάολο, Βραζιλία.

6. William F. Colliton, συνταξιούχος καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington, Virginia.

7. Joseph C. Evers, κλινικός ιατρός, αναπληρωτής καθηγητής Παιδιατρικής, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Georgetown, Washington, DC.

8. David Hill, ομότιμος διευθυντής αναισθησιολογίας στο νοσοκομείο Addenbrooke και λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, Αγγλία.

9. Ruth Oliver, ψυχίατρος, Kingston, Ο­ntario.

10. Michael Potts, Πρόεδρος του Τμήματος Θρησκείας και Φιλοσοφίας, Methodist College, Fayetteville, North Carolina.

11. Josef Seifert, καθηγητής Φιλοσοφίας στη Διεθνή Ακαδημία Φιλοσοφίας, Vaduz, Λιχτενστάϊν, επίτιμο μέλος της Ιατρικής Σχολής του Παπικού Ρωμαιοκαθολικού Πανεπιστημίου στο Σαντιάγκο, Χιλή.

12. Robert Spaemann, ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Μονάχου, Γερμανία.

13. Robert F. Vasa, επίσκοπος στο Baker, Oregon.

14. Yoshio Watanabe, Διευθυντής Καρδιολογίας, Γενικό Νοσοκομείο Nagoya Tokushukai, Ιαπωνία.

15. Mercedes Arzú Wilson, Πρόεδρος του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Οικογένεια και της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Οικογένεια.

Σημειώσεις

1) Θεωρούμε τη Διακήρυξη αυτή ιδιαίτερα σημαντική. Από αυτήν προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο προηγούμενος Πάπας και το Βατικανό, παρά την αντίθετη θέση που είχαν το 2000, επανεξέτασαν το θέμα του «εγκεφαλικού θανάτου» σε ειδική Συνδιάσκεψη και το 2005 καταδίκασαν τις μεταμοσχεύσεις από «εγκεφαλικά νεκρούς».
Οι ζυμώσεις για το θέμα του «εγκεφαλικού θανάτου» θα πρέπει να συνεχισθούν στην Ελλαδική Εκκλησία. Το ανοικτό και ταπεινό φρόνημα επιβάλλει να δεχόμαστε και ανατροπή των αποφάσεων, όπου χρειάζεται. Παρακαλούμε να ανασταλεί η προγραμματισμένη εκστρατεία συνεργασίας της Οργανώσεως «Αλληλεγγύη» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) για την προώθηση της δωρεάς οργάνων, μέχρι να επανεξετασθεί το θέμα και να ληφθεί σχετική απόφαση από Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη.

2) Το πρωτότυπο και πλήρες κείμενο της Διακηρύξεως στα Aγγλικά, υπάρχει στη διεύθυνση:
http://www.cwnews.com/news/viewstory.cfm?recnum=37837.

Πηγή: Περιοδικό «ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ»
Τεύχος 45 (Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2005)
ΠΗΓΗ: https://sites.google.com/site/orthodoxy1054/dorea-organon-e-apate-me-apodeixeis-o-enkephalikos-thanatos-den-einai-thanatos-diakeryxe-epistemonon-

 

 

Man pronounced brain dead walking, talking. Ξύπνησε από κώμα λίγο πριν γίνει δωρητής οργάνων! ΒΙΝΤΕΟ  https://www.brighteon.com/ae3ca3e7-49c9-471d-90cf-fe10e64f726d , https://rumble.com/vrur13-man-pronounced-brain-dead-walking-talking.-.html , https://ugetube.com/watch/flR8tAyuQS2QR4y .

 Ξύπνησε από κώμα λίγο πριν γίνει δωρητής οργάνων (βίντεο) όπως επίσης και πλήθος άλλων ανθρώπων!

 

Η δωρεά οργάνων είναι φόνος! Και αυτό, είναι κάτι που το διδάσκουν επιστήμονες από όλο τον κόσμο (βλέπε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://sites.google.com/site/orthodoxy1054/dorea-organon-e-apate-me-apodeixeis-o-enkephalikos-thanatos-den-einai-thanatos-diakeryxe-epistemonon- , ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/4T0uEBvtqUM ).

Ο Θεός όμως, που Φροντίζει πάντα να μας Διαφωτίζει με τα Θαύματά Του, Φύλαξε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τον υποψήφιο αυτό δωρητή (καθώς και πολλούς άλλους, όπως θα δείτε παρακάτω), από τον διαμελισμό του σε κομμάτια (άμεσα έτοιμα προς πώληση), την ώρα που αυτός θα ήταν ακόμα ζωντανός!!!

Αυτό φυσικά, συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο που αποφασίζει (ή που αποφασίζουν άλλοι) πως θα συμμετάσχει στη δωρεά των οργάνων του, αφού μόνο όταν είμαστε ζωντανοί , έχουν την ζωτική αξία για να αφαιρεθούν και να μεταμοσχευθούν τα όργανά μας, και επομένως μόνο τότε, μπορεί να πραγματοποιηθεί η δωρεά των οργάνων μας, ή καλύτερα, το εμπόριο των οργάνων μας.

Τό συγκεκριμένο λοιπόν περιστατικό, έχει ως εξής:

"Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011: Ένας 21χρονος ανένηψε, λίγο πριν τον ανοίξουν οι γιατροί για να του πάρουν τα όργανα, για να δοθούν για μεταμοσχεύσεις!

Τον θεωρούσαν εγκεφαλικά νεκρό και ανένηψε λίγες ώρες προτού οι γιατροί τον βάλουν στο χειρουργείο, προκειμένου να δοθούν τα όργανά του για μεταμοσχεύσεις!
Ο λόγος για τον 21χρονο Σαμ Σμιντ από την Αριζόνα, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μέσα Οκτωβρίου σε τροχαίο δυστύχημα.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στην νευρολογική κλινική του Φοίνιξ, όπου και χειρουργήθηκε για ανεύρυσμα, το οποίο ήταν και επικίνδυνο για την ζωή του.

Μετά την εγχείριση ο Σαμ διεγνώσθη εγκεφαλικά νεκρός, με συνέπεια οι ιατροί να προτείνουν στην οικογένειά του να δωρίσει τα όργανά του. Όμως ελάχιστες ώρες προτού τού αφαιρεθεί η εγκεφαλική υποστήριξη, ο 21χρονος εμφάνισε τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της υγείας του.

Αρχικά κούνησε τα δάχτυλά του, ενώ μέρα με την ημέρα αναρρώνει, σε σημείο σήμερα να μπορεί να περπατάει, έχοντας την υποστήριξη βοηθημάτων. Οι γιατροί υποστηρίζουν πως πρόκειται για μία απροσδόκητη εξέλιξη, ενώ κάνουν λόγο μέχρι και για πλήρη ανάρρωση του ασθενούς.

Η 59χρονη μητέρα του, Σούζαν Ρήγκαν, πρόεδρος ασφαλιστικής εταιρείας, είπε, "ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να μου δώσει καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Λέω σε όλους ότι πρόκειται περί θαύματος, αυτό που λέμε σύγχρονο θαύμα".

Ο γιατρός του νεαρού συμπλήρωσε, ότι το γεγονός της επαναφοράς του 21χρονου στη ζωή, πρόκειται για θαύμα. "Τα έχω χάσει με την απίστευτη ανάρρωση του νεαρού Σμιντ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν αναλογισθεί κανείς την έκταση των θανάσιμων τραυμάτων του", είπε ο γιατρός." 

Πηγή: Αγιορείτικο Βήμα και Ορθοδοξία https://sites.google.com/site/orthodoxy1054/xypnese-apo-koma-ligo-prin-ginei-doretes-organon-binteo .

 

Διαβάστε:  ΕΛΛΑΔΑ: Το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών, τώρα και με νόμο! https://www.tideon.org/vioithiki-iatriki/244-2012-02-11-16-26-44/3846-2013-01-07-21-20-50 .

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΚΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ "ΒΙΑΙΑ" ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ...  ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΩΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ...

 

 

 

 

ΟΧΙ ΣΤΙΣ "ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΩΡΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ http://www.freevolition.gr/killerstate.htm  (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ 2023), ΒΙΝΤΕΟ: https://rumble.com/v2qjdhu-genocidal-dictatorship-hellas-killer-state-eom.gr.html , https://www.brighteon.com/6fddd3bf-99e3-45d2-9513-a7291ff3680c , https://ugetube.com/embed/rSSw7r4ygzEb2jj

 

 

LIVE ORGAN TRANSPLANTS OR MURDER? ΔΩΡΕΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ; ΒΙΝΤΕΟ https://www.brighteon.com/919e9df1-31a6-40a5-a582-b2522bdf9d4d , https://ugetube.com/watch/Vc6zuKgqrptXeCf , https://rumble.com/vrunc1-live-organ-transplants-or-murder-.html .

 

Δείτε και τις τεκμηριωμένες Επιστημονικές αναλύσεις για τις μεταμοσχεύσεις του Ιατρού Κυπριανού Χριστοδουλίδη. Μέρος πρώτο https://youtu.be/iEThun3-5VE , μέρος δεύτερο https://youtu.be/2oy2j8MxsGM .

Δείτε την εμπεριστατωμένη αποκάλυψη και για ένα επίσης φλέγον ζήτημα του Ιατρού Κυπριανού Χριστοδουλίδη: "Κάπηλοι της Ιατρικής επιστήμης" https://youtu.be/Op9zl1acSD0 .  Περιπτώσεις γνήσιου ερμαφροδιτισμού δεν έχουν ποτέ περιγραφεί στην Ιατρική βιβλιογραφία. Εκείνο το οποίον γνωρίζουμε είναι ο ψευδής ερμαφροδιτισμός - συγγενής ιατρική χρωματοσωμική ανωμαλία - και η ενημερωτική παρουσίαση αυτή, σκοπό έχει να πληροφορήσει τον ακροατή, με την ευκαιρία του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, περί μιας κατηγορίας αυτών των ατόμων. Τα οποία έχασαν τον ερωτικό τους προσανατολισμό εξ αιτίας εκείνων που καπηλεύονται την Ιατρική επιστήμη.  Το σιωνιστικό ιερατείο της σύγχρονης επιστήμης, όπως και αυτό των σιτιζόμενων από τα πρυτανεία της, λέω για τους βαρώνους της ενημερωτικής μας αποβλάκωσης, δεν επιτρέπουν ποτέ να ακουστούν τα ιατρικώς ισχύοντα και έχοντα.  Αν υπάρχει ενδιαφερόμενος, θα τα ακούσει εδώ.
 

 

ΥΓ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ (ΕΟΜ) ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ΜΟΥ ΩΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ) ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΚΕΠ ΟΠΩΣ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 5034 (18 Μαρτίου 2023) ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 27, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 6.  ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΜ ΑΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΟΛΛΑ EMAILS ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ.

 ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ!  ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. 

 

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

Κατά του Οικουμενισμού

(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη (συμπληρωμένο) http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm

 

"Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΔΙΤΗ, Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ)

 

ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ «ΑΛΑΘΗΤΟΥ» ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ

 

Η στάση των Αγίων Πατέρων μας απέναντι στους Αιρετικούς

 

"Εν κρυπτώ και παραβύστω" Έγινε η Ένωση των Εκκλησιών από το 1965 ! κείμενο σε μορφή PDF

(Αν δεν έχετε το πρόγραμμα Adobe Reader για να διαβάσετε αρχεία τύπου PDF μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την σελίδα http://get.adobe.com/reader )

 

Η Αποτείχιση από τους Οικουμενιστές επείγουσα υπόθεση προβλεπόμενη από τους Αγίους Πατέρες

 

 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

(ΣΟΣΙΑ)ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

 

Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ

 

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΝΟΜΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

 

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 

ΟΙ ΛΑΟΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΗ...  ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΩΤΗΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666;

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο)

 

Ἀρνοῦμαι νὰ παραλάβω τὴν "Κάρτα τοῦ Πολίτη"!

Πρωτοβουλία Ἀντιρρησιῶν Ὀρθόδοξης Συνείδησης.

 

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΜΕΣΣΙΑΣ

 

 

Δείτε Η Καινή Διαθήκη - Άγιοι Πατέρες και Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και με βίντεο (ανανεωμένο)

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ  ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ